Το Μεγάλο Garage Sale της «Μέριμνας» στη Θεσσαλονίκη (23-25/2)

Στις σπουδαίες υπηρεσίες της «Μέριμνας» που τόσο βοηθούν όσους αντιμετωπίζουν απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια αφιερώνεται το νέο παζάρι των «Φίλων της Μέριμνας»

to-megalo-garage-sale-tis-merimnas-sti-thessaloniki-23-252
SHARE THIS
0
SHARES

Αγαπημένα πράγματα προσωπικής και αντικειμενικής αξίας τα οποία συλλέχθηκαν με προσοχή και μεράκι στη διάρκεια τριών γενεών, αποτελούν τα αντικείμενα που θα διατεθούν προς πώληση στο έβδομο Μεγάλο Παζάρι – Garage Sale που διοργανώνουν οι «Φίλοι της Μέριμνας» που θα πραγματοποιηθεί από 23 ως 15 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο.

Στο Μεγάλο Παζάρι – Garage Sale θα βρείτε έπιπλα, μικρά και μεγάλα, αντίκες, πορσελάνες, ασημικά, φωτιστικά, πίνακες, σερβίτσια και μικρούς θησαυρούς σε τιμές ευκαιρίας καθώς και μεγάλη ποικιλία, από καινούργια, εξαιρετικής ποιότητας, υφάσματα επιπλώσεων σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές. 

Ο χώρος του Π.Κ.Δ.A. «Μελίνα» παραχωρήθηκε ευγενώς στους «Φίλους της Mέριμνας».

 

 

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις υπηρεσίες της Μέριμνας:

• «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα παρέχει κατ’ οίκον ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες σε παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και στις οικογένειές τους.

• «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος» για τα παιδιά που πενθούν την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου

Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Info:

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου - Κυριακή 25 Φεβρουαρίου,

10.00 π.μ.- 7.00 μ.μ.και

Preview πώληση - Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου,

6.00 μ.μ.- 8.00 μ.μ., είσοδος 10€

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο, Στάση Μετρό Κεραμεικός, Τηλ. 210 3452150., Ώρες λειτουργίας: 10.00π.μ. – 7.00μ.μ.

Επικοινωνία:

«Οι Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 | Τηλ. 210 6842833 | info@friendsofmerimna.gr

www.merimna.org.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook