«Το θείο Τραγί» του μπαρμπα- Γιάννη Σκαρίμπα, αλλιώς

Ένας αλήτης, ένας εχθρός του καθωσπρεπισμού επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για μια παλιά αγάπη. «Το θείο Τραγί» του Σκαρίμπα από τον Αρη Μπινιάρη, με ήχο ηλεκτρικό

to-theio-tragi-tou-mparmpa--gianni-skarimpa-alliws
SHARE THIS
0
SHARES

Όσοι δεν είδαν την παράσταση τον χειμώνα στο Bios, έχουν την ευκαιρία να τη δουν στις 25 και 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Η παράσταση αποτελεί ταυτόχρονα θεατρικό και μουσικό γεγονός, αφού ηθοποιός και μουσικοί συμπράττουν ζωντανά επί σκηνής.

Μια ηλεκτρική και δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας. 

Ο μουσικός λόγος του Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια ηλεκτρική και δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας. Μια παράσταση για την απόφαση να μπαίνεις τολμηρά.
«Το θείο τραγί», βασισμένο στο διήγημα του Γιάννη Σκαρίμπα, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία, ερμηνεία και στίχους τραγουδιών Άρη Μπινιάρη.
 

Αρης Μπινιάρης από "Το θείο Τραγί"
Αρης Μπινιάρης από "Το θείο Τραγί"

Ο αντι-ήρωας 

Ένας αλήτης, ένας προκλητικός, ένας εχθρός του καθωσπρεπισμού επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για μια παλιά του αγάπη. Αυτή, παντρεμένη τώρα πια μ' έναν πλούσιο αστό ζει την «ευτυχία» μιας «γεμάτης» ζωής. Ο αντι-ήρωας ραδιουργεί -σωτήρια-  εναντίον μιας δοσμένης συνταγής που καθιστά τους ανθρώπους κοινωνικά «κανονικούς», απεγνωσμένα «υγιείς» και κάλπικα γεμάτους.


Ταυτότητα παράστασης 

Σύνθεση και εκτέλεση πρωτότυπης μουσικής: Τάκης Βαρελλάς (μπάσο), Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα)

Χειρισμός εικόνας - Τεχνική υποστήριξη: Παντελής Παντελόγλου


info: 25 & 26 Ιουλίου, Πειραιώς 260, Κτήριο E. Ώρα έναρξης: 21.00. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 15, Φοιτητικό 5, Μειωμένο 10, Ανέργων 5, ΑμεΑ 5

Τρόποι αγοράς εισιτηρίων και σημεία πώλησης

Online με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα www.greekfestival.gr. Τηλεφωνικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο 210.3272000 καθημερινά (και Κυριακές) 9:00 - 21:00. Από τα εκδοτήρια του Φεστιβά, τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, τα Public και τα Βιβλιοπωλεία Ιανός.

Εκδοτήρια

Κεντρικά: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου). Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00

Λοιποί χώροι: Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook