«Το Τρίγωνο στο Κάδρο»: Μία διαφορετική ματιά στην Αθήνα

Μία ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση για το Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας από τους σπουδαστές φωτογραφίας της ΑΚΤΟ και το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

to-trigwno-sto-kadro-mia-diaforetiki-matia-stin-athina
SHARE THIS
0
SHARES

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ο ιστορικότερος ενεργειακός πάροχος της χώρας, που η πορεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αθηναϊκή καθημερινότητα και τις ζωές των κατοίκων της πόλης, στηρίζει την έκθεση που θέτει στο κάδρο σπουδαστών φωτογραφίας τη ζωντανή ιστορία του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας.

Η ιστορία του Εμπορικού Τριγώνου, μπαίνει στο κάδρο του ΑΚΤΟ μέσα από τη διαφορετική ματιά των σπουδαστών του, που με «φρέσκια» ματιά φωτογραφίζουν παλιούς και νέους έμπορους, καταστηματάρχες, δημιουργούς και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ελένη Ράπτη, Φυσικό Αέριο Ελληνική εταιρεία ενέργειας
Ελένη Ράπτη, Φυσικό Αέριο Ελληνική εταιρεία ενέργειας

«Έχουμε τη χαρά να είμαστε χορηγοί αυτής της πολύ σημαντικής έκθεσης στο Αθηναϊκό Τρίγωνο» δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων Ελένη Ράπτη. «Η εταιρεία μας έφερε για πρώτη φορά το φως στην πρωτεύουσα, μπήκε στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των ανθρώπων της και συνδέθηκε με τα σχέδια και τα όνειρά τους δίνοντάς τους ενέργεια για να τα πραγματοποιήσουν. Στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως “Το Τρίγωνο στο Κάδρο” που αναδεικνύει το επιχειρείν σε αυτήν την πολύ όμορφη γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας

Τα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του φορέα Athens Trigono, του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΤΟ και της EuroΜare, έγιναν Παρασκευή, 10 Μαΐου και η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 19 Μαΐου 2019.

 

Ώρες λειτουργίας: Σα-Κυ 12.00-20.00, Δε-Πα 17.00-20.00

Διεύθυνση: Αποθήκη Χάρτου, Χρυσοσπηλιωτίσσης 3, 105 60 Αθήνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook