11 φωτορεπόρτερ ενώνουν τις ματιές τους στην Τεχνόπολη

11 φωτορεπόρτερ ενώνουν τις ματιές τους σε μία ομαδική έκθεση που διοργανώνει η Υπηρεσία Ασύλου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

SHARE THIS
0
SHARES

11 φωτορεπόρτερ ενώνουν τις ματιές τους σε μία ομαδική έκθεση που διοργανώνει η Υπηρεσία Ασύλου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι από τις 4 έως  τις 8 Μαΐου. Ο τίτλος της έκθεσης είναι “Η Διαδρομή” και οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν είναι μια καταγραφή από διάφορα σημεία-σταθμούς των προσφύγων, στην προσπάθειά τους να φτάσουν  στον εκάστοτε προορισμό τους, σημεία όπως τα νησιά του Αιγαίου, η Ειδομένη, ο Ελαιώνας, ο Πειραιάς, η ΠΓΔΜ, η Σερβία και η Ουγγαρία, αλλά και φωτογραφίες από τις χώρες-αφετηρίες της  διαδρομής αυτής όπως το Ιράκ, η Συρία και η Υποσαχάρια Αφρική. 

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι Milos Bicanski, Andrea Bonetti, Λουίζα Γκουλιαμάκη, Γιάννης Κολεσίδης, Γιάννης Λιάκος, Δημήτρης Μπούρας, Μενέλαος Μυρίλλας, Νίκος Παλαιολόγος, Άννα Παντελιά, Φώτης Πλέγας Γ. και Ορέστης Σεφέρογλου.

Η έκθεση αποτελεί τον  προπομπό της ημερίδας με τίτλο “Το Μέλλον του Ασύλου στην Ευρώπη” που διοργανώνει η Υπηρεσία Ασύλου στις 9 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης.

BICANSKI_MILOS
BICANSKI_MILOS

 

BONETTI_ANDREA
BONETTI_ANDREA

 

BOURAS_DIMITRIOS
BOURAS_DIMITRIOS

 

GOULIAMAKI_LOUISA
GOULIAMAKI_LOUISA

 

KOLESIDIS_YANNIS
KOLESIDIS_YANNIS

 

LIAKOS_JOHN
LIAKOS_JOHN

 

MYRILLAS_MENELAOS
MYRILLAS_MENELAOS

 

PALEOLOGOS_NICK
PALEOLOGOS_NICK

 

PANTELIA_ANNA
PANTELIA_ANNA

 

PLEGAS_FOTIS
PLEGAS_FOTIS

 

SEFEROGLOU_ORESTIS
SEFEROGLOU_ORESTIS

 

Info: Αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού», Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 4 έως 8 Μαΐου, 11.00 - 23.00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook