Αγνωστος βγάζει τη μπλούζα και τη δίνει σε άστεγο - το βίντεο που συγκίνησε

Ένας ξένος δίνει σε έναν άνθρωπο που κρυώνει τη μπλούζα του και σπάει το διαδίκτυο με εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις.

SHARE THIS
0
SHARES

Αυτό το βίντεο αποτυπώνει μια απλή πράξη καλοσύνης, η οποία έχει γίνει viral με εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν ένας επιβάτης του μετρό του Μανχάταν, πλησίασε έναν άστεγο και του πρόσφερε την μπλούζα του. Μάλιστα, τον βοήθησε να την φορέσει. Στη συνέχεια τον πλησίασε ξανά και του πρόσφερε ένα σκουφάκι.

Μέσα σε λίγες μέρες, το βίντεο έχει σχεδόν 13 εκ. προβολές, εκατοντάδες χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις με τους ανθρώπους να έχουν συγκινηθεί με αυτή τη χειρονομία του νεαρού άνδρα.

#1 Beautiful moment in the NYC subway Miren este Video Wow  Este hombre se merese muchas bendisiones por la...

Δημοσιεύτηκε από Läzaro El Feo στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

 

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο μίλησε στη New York Daily News και είπε ότι ο ηλικιωμένος φαινόταν άρρωστος. Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μεταξύ των δύο, ο νεαρός καλός Σαμαρείτης ρώτησε τον άστεγο αν χρειάζεται ρούχα και αν ένιωθε άσχημα και ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Ο άνθρωπος απάντησε «ναι» και στις δύο ερωτήσεις. 

Η τύχη των δύο ανδρών είναι άγνωστη, αλλά αυτό δεν κάνει αυτή τη χειρονομία λιγότερο συγκινητική.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook