Αρχίζει το παγκόσμιο συνέδριο start up στην Αθήνα

Ό,τι θες να μάθεις για επιχειρηματικότητα και καινοτομία. Προετοιμάσου για τη μεγάλη γιορτή στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, που θα αναδείξει και την Ελλάδα.

arxizei-to-pagkosmio-sunedrio-start-up-stin-athina
SHARE THIS
0
SHARES

Οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν το Disrupt Startup ScaleUP, για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, ανοίγοντας από την Αθήνα την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται, έχοντας ήδη λάβει παγκόσμια αναγνώριση, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο θεατές σε live stream hits, ενώ πρόσφατα η διοργάνωση παρουσιάστηκε σε ειδική έκδοση των Financial Times. Φέτος θα αναμεταδοθεί ζωντανά σε 150 χώρες!

 

Στις 15 και 16 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της επιχειρηματικότητας, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία με ένα πλούσιο πρόγραμμα, παρουσιάσεις, ζωντανούς διαγωνισμούς, παράλληλα workshops, ομιλίες, συζητήσεις πάνελ, καθώς και ένα πλούσιο ψυχαγωγικό κομμάτι.

Startups από την όλη Ελλάδα και από 30 ακόμα χώρες, διεθνείς ομιλητές, επενδυτές, funds, φοιτητές, εθελοντές θα παρουσιάσουν, θα δικτυωθούν και θα δοκιμάσουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές που συμμετέχουν είναι οι:

  • Jonathan Ortmans, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, Senior Fellow στο Ewing Marion Kauffman Foundation και Πρόεδρος του Public Forum Institute
  • Larry Sanger, συνιδρυτής της Wikipedia, Ιδρυτής & Δ/ντας Σύμβουλος της Infobitt
  • Michael Hjortlund,  Πρόεδρος της LEGO/Capital of Children

Στόχος είναι η ανάδειξη της παραγωγικής πλευράς της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο κοινό, αλλά και να συνεχίζουν οι νέοι να δημιουργούν ακόμα και υπό τις συνθήκες κρίσης.

Περισσότερα για το Disrupt Startup ScaleUP: http://2014.industrydisruptors.org
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook