Αστυνομικοί έκαναν την καλύτερη χριστουγεννιάτικη έκπληξη σε οδηγούς

Το να σε σταματήσει η αστυνομία είναι κάτι που μπορεί να σου χαλάσει την ημέρα. Ωστόσο, όποιος έπεσε σε αυτό το μπλόκο της τροχαίας, ήταν υπερτυχερός! [Βίντεο]

|
SHARE THIS
0
SHARES

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το να σε σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο είναι κάτι που μπορεί να σου χαλάσει την ημέρα. Ωστόσο, η αστυνομία του Lowell στο Michigan έκανε μια εμπνευσμένη έκπληξη στους πολίτες, για να τους κάνει να πιστεψουν ότι δεν θα έπρεπε να σκέφτονται έτσι.

Σε ένα μπλόκο τους, οι αστυνομικοί έκαναν τυπικό έλεγχο στους ταλαιπωρημένους από τη χιονόπτωση οδηγούς, ενώ παράλληλα τους «ψάρευαν» για το τι δώρο ήθελαν οι ίδιοι ή τους είχαν ζητήσει τα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα.

Αμέσως, ειδοποιούσαν τους δικούς τους που βρίσκονταν μέσα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και σε λίγα λεπτά έρχονταν τα δώρα που οι ανυποψίαστοι πολίτες είχαν αναφέρει. Φαντάζεστε την έκπληξη των οδηγών...

Κάποια οδηγός ρωτάει τον αστυνομικό, «δηλαδή δεν θα μου δώσετε κλήση»; Και εκείνος της απαντά χαμογελώντας: «Μπορώ να σας δώσω αν θέλετε».

Δείτε στο βίντεο τις συγκινητικές στιγμές.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook