Η ελληνική φύση την άνοιξη μέσα από 20 μοναδικές εικόνες

Άνοιξη στην Ελλάδα, μια μοναδική εποχή με μια παλέτα χρωμάτων που μας αφήνει κάθε φορά εκστατικούς σαν μπροστά σε θαύμα.

SHARE THIS
0
SHARES

"Η φωτογραφία είναι ενα αναπόσπαστο και καθημερινό κομμάτι της ζωής μου το οποίο ήρθε και ταίριαξε αμέσως στα δικά μου δεδομένα και τη δική μου ζωή διότι πάντα είχα την ανάγκη της έκφρασης,της δημιουργικότητας και την αγάπη προς τίς τέχνες" λέει ο φωτογράφος Αλέξανδρος Μπότας που απεικονίζει την ελληνική φύση με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Μπότας απεικόνισε την ελληνική φύση με μοναδικές φωτογραφίες. Μας μιλά για το πάθος και την προσήλωση στην τέχνη του.

"Πριν ξεκινήσω το μαγικό ταξίδι της φωτογραφίας πίστευα πως ήταν κάτι απλό και προσπάθησα απο μόνος μου να το ψάξω βλέποντας όμως ότι χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες δεν μπορούσα να αποδώσω με ακρίβεια αύτο που ήθελα, αποφάσισα να σπουδάσωκάτι που ήταν το όνειρο της ζωής μου.Σαν απόφοιτος του τμήματος της φωτογραφίας πλέον, νιώθω έτοιμος για κάθε μου δημιουργία έχοντας τα κατάλληλα εφόδια της γνώσης,της έμπνευσης και της εμπειρίας για να μπορέσω να κάνω τα δικά μου βήματα σε αυτό το χώρο και να αποδίδω το αποτέλεσμα που επιθυμώ σε κάθε μου έργο. Όσο αφορά την προτίμιση των θεμάτων τα οποία φωτογραφίζω είναι συνήθως τοπία και πορτραίτα που βασίζονται σε μια προσωπική καθαρά οπτική και δημιουργία που να μπορώ να περάσω τόσο στον εαυτό μου όσο και στον θεατή τις σκέψεις μου πίσω απο τη λήψη,το συναίσθημα της στιγμής,την ιστορία και τα συναισθήματα που δημιουργούνται. Η κάθε μου φωτογραφία αποδίδει κάτι που προέρχεται ύστερα απο πολλή σκέψη, προσπάθεια,δουλειά και υπομονή ώστε να πετυχαίνω ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλω και οραματίζομαι. Κάθε θέμα με το οποίο ασχολούμαι έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω οτι όπως ο καθένας μας όσο ζεί συνεχώς μαθαίνει με τον ίδιο τρόπο και εγω συνεχίζω καταβάλοντας κάθε φορά μεγαλύτερο πάθος,αγάπη,προσπάθεια ενώ δεν σταματώ να επεξεργάζομαι και να ανακαλύπτω περισσότερο αυτή τη τέχνη. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να δώσω σε όλο το κόσμο και ειδικά στους νέους ανθρώπους είναι οτι όσο δύσκολους καιρούς και να διασχίζουμε, να κυνηγούνε αδιάκοπα τα ονειρά τους να κάνουν πάντα αυτό που αγαπάνε γιατί σημασία δεν έχει μόνο η ανταμοιβή αλλά και η εσωτερική λύτρωση και ευδαιμωνία τόσο της εξέλιξης μας σαν άνθρωποι οσο και το κομμάτι της προσωπικής δημιουργίας". 

 

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μπότας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook