Ισπανική πόλη θα χτιστεί στην άμμο του Ντουμπάι-όλα τα σπίτια πωλήθηκαν ήδη

Οι αγοραστές έκαναν ανάρπαστα μέσα σε λίγες ώρες τα σπίτια της πόλης, τα οποία είναι ακόμα μια απέραντη έκταση άμμου, και τιμές που ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ.

ispaniki-poli-tha-xtistei-stin-ammo-tou-ntoumpai-ola-ta-spitia-pwlithikan-idi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Dubailand είναι ένα νέο εντυπωσιακό project κατοικιών στο Ντουμπάι, το οποίο βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και η πρώτη φάση του θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2019.

 

Η πρώτη από τις 5 φάσεις του project ονομάζεται Bella Casa at Serena και περιλαμβάνει βίλες και μονοκατοικίες σε τιμές που ξεκινούν από 300.000 ευρώ (1.250.000 ντιρχάμ), οι οποίες πωλήθηκαν όλες, λίγες ώρες μετά την διάθεσή τους.

Οι αγοραστές έκαναν ουρά μέσα σε λίγες ώρες για ένα σπίτι σε αυτή την πόλη, αν και ακόμα είναι απλά μια απέραντη έκταση άμμου.

 

Σύμφωνα με τον Abdullatif AlMula, διευθύνων σύμβουλό της Dubai Properties Group «όλοι πρέπει να έχουν ένα οικονομικό σπίτι που να ταιριάζει με τις ανάγκες τους».

 

Εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο και κυρίως την Ισπανία, η Σερένα έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό που ενθαρρύνει την έννοια της γειτονίας και ενισχύει τον κοινωνικό τρόπο ζωής των κατοίκων της, με υπαίθριες δραστηριότητες, καθιστώντας το μια ιδανική τοποθεσία για οικογένειες που αναζητούν έναν αστικό προορισμό με κοινόχρηστη αίσθηση.

 

Περιτριγυρισμένη από πράσινο, η Σερένα θα προωθήσει μια δυναμική, ζωντανή και ζωντανή ατμόσφαιρα μέσω της έννοιας της πλατείας στην καρδιά της κοινότητας που θα προσφέρει μια σειρά από επιλογές λιανικής.

Οι ανέσεις

Η Σερένα θα διαθέτει μια ποικιλία ανέσεων όπως εγκαταστάσεις αναψυχής, πισίνες, γυμναστήρια, χώρους για παιχνίδι, ένα ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης, γεγονός που την καθιστά ιδανική κοινότητα για οικογένειες.

 

 

 

 

 

Προς το παρόν πάντως, αυτό το project μοιάζει με την παρακάτω εικόνα. Αλλά όλα είναι δυνατά όταν μιλάμε για το Ντουμπάι. Εκεί ξέρουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά και να χτίζουν παλάτια στην άμμο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook