Κοιμηθείτε ανάμεσα σε ράφια με βιβλία στην «βιβλιοθήκη με διαμονή»

Μέσα στο ξενοδοχείο - παράδεισο του αναγνώστη δεν θα βρείτε ούτε άνετα στρώματα, ούτε αφράτα μαξιλάρια ούτε ζεστά πουπουλένια παπλώματα.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Book And Bed είναι μια «βιβλιοθήκη με διαμονή», το τέλειο σκηνικό για τον τέλειο ύπνο, αν είστε λάτρεις των βιβλίων. Και αν ζείτε στο Κιότο της Ιαπωνίας, αφού εκεί βρίσκεται (αρκετά μακριά μας δυστυχώς).

Σε αυτό το περίεργο ξενοδοχείο δεν θα βρείτε ούτε άνετα στρώματα, ούτε αφράτα μαξιλάρια ούτε ζεστά πουπουλένια παπλώματα.

Εδώ θα ζήσετε μια εκπληκτική εμπειρία, που όλοι όσοι αγαπούν το διάβασμα θα ήθελαν να βιώσουν τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή τους.

 

Γιατί σε αυτή τη βιβλιοθήκη δεν υπάρχει ωράριο λειτουργίας, που θα σας αναγκάσει να αφήσετε το διάβασμα στη μέση. Ακόμα και αν νιώσετε νύστα ενώ διαβάζετε, μπορείτε να αποσυρθείτε στο δωμάτιό σας, και να κλείσετε τα βλέφαρά σας ανενόχλητοι.

 

Αυτό το καταφύγιο ανάγνωσης, θα σας φιλοξενήσει ανάμεσα στα 5.000 βιβλία του, με τιμές που ξεκινούν από τα 39 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Αυτός είναι ο παράδεισος του αναγνώστη (αρκεί να μην πάσχετε από κλειστοφοβία).

 

Κοιμηθείτε στο ράφι με τα βιβλία

Εδώ, η έκφραση «κοιμηθείτε στο ράφι» δεν έχει μεταφορική έννοια, αφού οι κουκέτες που θα σας φιλοξενήσουν βρίσκονται κυριολεκτικά ανάμεσα στα ράφια των βιβλίων.

 

Στη «βιβλιοθήκη με διαμονή» υπάρχουν συνολικά 20 κρεβάτια τριών τύπων (STANDARD, COMPACT και RIVER VIEW) με κοινόχρηστη τουαλέτα και μπάνιο και φυσικά δωρεάν WiFi.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν το διάβασμα στους άνετους καναπέδες, και όταν θελήσουν να αποσυρθούν στα δωμάτια.

 

Ο χώρος του ύπνου απομονώνεται με κουρτίνες, έχει κρεμάστρες ρούχων και δύο μεγέθη κρεβατιού.

 

Και σε περίπτωση που διψάσετε, υπάρχει μπαρ με άφθονη μπύρα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook