Με ένα IWC Schaffhausen, ο Lewis Hamilton στο πάνθεον της F1

Ενα και μοναδικό Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar δημιούργησε η εμβληματική ωρολογοποιία για τον 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1

me-ena-iwc-schaffhausen-o-lewis-hamilton-sto-pantheon-tis-f1
SHARE THIS
0
SHARES

Λίγο πριν ο Lewis Hamilton δεθεί στο μονοθέσιό του για να οδηγήσει στο GP του Αμπου Ντάμπι που έμελλε να είναι ο αγώνας που θα τον έβαζε στο πάνθεον των πιλότων της F1, δέχθηκε ένα εξαιρετικό δώρο.

IWC Schaffhausen Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Lewis Hamilton
IWC Schaffhausen Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Lewis Hamilton

Η IWC Schaffhausen, προσέφερε στον διάσημο οδηγό, πρεσβευτή της IWC και πλέον, 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1, ένα απόλυτα μοναδικό ρολόι και μάλιστα σε εξατομικευμένη έκδοση.

Ο Hamilton φόρεσε στο χέρι του το Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar της IWC Schaffhausen και λίγη ώρα αργότερα ανακηρύχθηκε απόλυτος νικητής για μία ακόμα χρονιά.

Το customized Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar αποτελεί μοναδικό κομμάτι που δημιουργήθηκε για τον πιλότο και φυσικά δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.

IWC Schaffhausen Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar
IWC Schaffhausen Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar

Το πολυτελές ρολόι, προσέφεραν στον Lewis Hamilton o Christian Knoop, Creative Director της IWC, (αριστερά στην κεντρική φωτογραφία) και ο Christoph Grainger-Herr, Διευθύνων Σύμβουλος της IWC.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook