Μια 8χρονη αδέξια μπαλαρίνα έχει τρελάνει όλο τον κόσμο! Δείτε γιατί...

Μια 8χρονη επίδοξη μπαλαρίνα η οποία χορεύει και κοντεύει να διαλύσει το σπίτι της έχει τρελάνει τη Βρετανία αλλά και όλο τον κόσμο... Δείτε γιατί.

SHARE THIS
0
SHARES

Αυτή η 8χρονη ενθουσιώδης μπαλαρίνα κάνει πιρουέτες και τρελαίνει όλο τον κόσμο σε ένα απίστευτο βίντεο.

Μια 8χρονη μαθήτρια, η Μπάνι Μέι, είναι το νέο αστέρι της Βρετανίας, αφού η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί έχει γίνει viral.

 

Η μικρή επίδοξη μπαλαρίνα, προσπαθεί να χορέψει μπαλέτο μέσα στο σπίτι της, αλλά συγκρούεται με τα έπιπλα του σπιτιού, την τηλεόραση, τα διακοσμητικά κ.λπ.

Στο βίντεο των 90 δευτερολέπτων, η ενθουσιώδης πιτσιρίκα στροβιλίζεται μέσα στο σπίτι της δίνοντας μια παθιασμένη ερμηνεία με... παρολίγον αρνητικές συνέπειες για το σπίτι της. 

 

Το βίντεο είναι η νέα διαφήμιση της ασφάλειας σπιτιού της εταιρείας John Lewis και έχει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube από το περασμένο Σάββατο οπότε ανέβηκε, ενώ τρελαίνει τα social media με σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές σε Facebook και Twitter.

 

Αυτό το αξιολάτρευτο κοριτσάκι που ακούει ένα μουσικό κομμάτι και αρχίζει να χορεύει με πάθος... Απολαύστε την στο βίντεο.

Το αγόρι με τον πιγκουίνο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία κάνει αίσθηση με κάποιο διαφημιστικό της.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο με πρωταγωνιστές ένα αγόρι και έναν πιγκουίνο, το οποίο έκανε 4,5 εκ. προβολές στο youtube μέσα σε 24 ώρες, ενώ σήμερα (μέσα σε 9 μήνες) έχει πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook