Ο γιος του Κοέν γύρισε βίντεο κλιπ στο σπίτι τους στην Υδρα

Ο Ανταμ, γιος του αισθαντικού Λέοναρντ Κοέν, «ταξιδεύει» στην Υδρα και στο υπέροχο αρχοντικό που αγόρασε το 1960 ο πατέρας του, πληρώνοντας μόλις 1.500 δολάρια.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο πατέρας του, ο Λέοναρντ Κοέν, πάτησε το πόδι του στην Ύδρα τον Σεπτέμβριο του 1960. Μαγεμένος από την αύρα του νησιού αποφάσισε αμέσως να αγοράσει ένα σπίτι στο νησί με μια μικρή κληρονομιά 1.500 δολαρίων που είχε από τη γιαγιά του.

Το ιδανικό για εκείνον σπίτι βρέθηκε πάνω στο λόφο της Υδρας με την μοναδική θέα στη θάλασσα, και όπως ο ίδιος υποστήριξε αργότερα, ήταν η πιο έξυπνη κίνηση που έκανε ποτέ στη ζωή του. Τότε ήταν μόλις 26 ετών.

Προφανώς, την ίδια αγάπη για την Ύδρα, έχει και ο γιος του Κοέν, Άνταμ.

Γυρισε βίντεο κλιπ στην Υδρα

Ο Κοέν, απολάμβανε την μοναξιά του νησιού, την απόλυτη ησυχία και το πρωτόγονο περιβάλλον που πρόσφερε στην ψυχή του την ηρεμία που αναζητούσε. Φαίνεται όμως, ότι και ο γιος του μεγάλου τραγουδιστή, Ανταμ Κοέν, ο οποίος είναι συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας αγαπά το νησί και το θεωρεί σπίτι του. Αλλωστε, εκεί έχει περάσει τα ζεστά καλοκαίρια της παιδικής του ηλικίας.

Μάλιστα, τόσο πολύ αγαπά την Υδρα, που αποφάσισε να την προβάλει στο βίντεο προώθησης του νέου του άλμπουμ, το οποίο θα κάνει τον γύρο του κόσμου.

«Κάποιες φορές πρέπει να τα πετάξεις όλα μακριά και να ξεκινήσεις από την αρχή». Με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζει το νέο του άλμπουμ.

Απολαύστε το υπέροχο βίντεο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook