Οι instagrammers είπαν #todayiwill & έδωσαν ραντεβού στο πιο hot μέρος.Εσύ;

Το #todaiiwill challenge με ρωτούσε αν ήθελα να σηκωθώ από τον καναπέ, να ανακαλύψω το απροσδόκητο και να απολαύσω το άγνωστο. Ναι, ήθελα και… challenge accepted.

oi-instagrammers-eipan-todayiwill--edwsan-rantebou-pio-hot-location-esu
SHARE THIS
0
SHARES

Πόσες φορές σε έχει απορροφήσει τόσο η καθημερινότητα που να μην έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα; Που μάταια αναζητάς κάποια κινητήρια δύναμη που θα σε σηκώσει από τον καναπέ και θα σε ωθήσει να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους, κάτι που θα σε ταρακουνήσει και θα σε βγάλει από την μονοτονία σου; Πόσες φορές έχεις νιώσει έτσι, αλλά ήσουν τόσο βαθιά χωμένος στη αδράνεια που δεν έκανες τίποτα; 

Μια τέτοια μέρα της ζωής μου έπεσα πάνω σε κάτι που έσπασε τη μονοτονία μου και με έκανε να σηκωθώ από τον καναπέ μου. 

Ένα νέο challenge με το hashtag #todayiwill με προ(σ)καλούσε να ακολουθήσω μικρές καθημερινές προκλήσεις και να βγω έξω από το comfort zone μου.

Για πρώτη φορά να μην αφήσω για αύριο αυτό που μπορώ να κάνω σήμερα, να μην αφήσω την καθημερινότητα να με «καταπιεί». 

Today I will λοιπόν, γιατί όχι; Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για αυτή την ιδιαίτερη πρόκληση διαπίστωσα ότι ήδη χιλιάδες instagrammers είχαν παθιαστεί με αυτό και σκέφτηκα, γιατί όχι κι εγώ; 

 

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου στο #todaiiwill challenge που με ρωτούσε αν ήθελα να βγω από την αδράνεια, να ανακαλύψω το απροσδόκητο και να απολαύσω το άγνωστο. Ναι, ήθελα  και… challenge accepted.

Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να  μπω  στο site www.todayiwill.gr και  να  αποδεχτώ  αυτή την  πρόκληση  που «έκρυβε» μια απροσδόκητη επιβράβευση. Ανέβασα, λοιπόν την πρώτη ανάρτηση στο instagram με το hashtag #todayiwill αφού πρώτα βγήκα έξω και έκανα πράγματα που βελτίωσαν τη ζωή μου και τους γύρω μου: "#todayiwill take care of myself" πηγαίνοντας στη δουλειά με το ποδήλατο, ή "#todayiwill offer to those in need" χαρίζοντας ρούχα και αντικείμενα που έχω συσσωρευμένα στο σπίτι μου και δεν χρειάζομαι πια. 

Είναι τόσο απλό και αυτή η αίσθηση της προσφοράς με έκανε να νιώσω τόσο όμορφα. 

Όμως, εκτός από την ηθική ικανοποίηση και την αίσθηση της προσφοράς, η ακόμα μεγαλύτερη επιβράβευση που προέκυψε από αυτό το challenge ήταν ότι έγινα μέρος ενός δυναμικού secret party, powered by glo™, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στην καρδιά της Αθήνας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μουσική παραγωγό και DJ, Xenia Ghali. 

Ένα party με happening, gigs, glow και θετική ενέργεια για να πούμε μαζί #todayiwill & να γιορτάσουμε εσένα, εμένα, εμάς και την αποφασιστικότητά μας. 

Μπες κι εσύ στο www.todayiwill.gr

Διάλεξε κατηγορία.

Διάλεξε πρόκληση.

Κάνε τουλάχιστον ένα challenge για να πάρεις την πρόσκλησή σου για το secret event της χρονιάς, στο πιο hot location της πόλης, με την Xenia Ghali. 

Έλα στο party για να γιορτάσουμε μαζί τα μικρά challenges που ενδυνάμωσαν την πόλη και ανέβασε τη δική σου φωτογραφία με hashtag #todayiwill από το party της χρονιάς. 

 

Σήμερα μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου λέγοντας #TodayIWill και να ξεκλειδώσεις τη διεύθυνση του πιο δυναμικού secret party της χρονιάς.

Η πρόκληση είναι μπροστά σου.

Εγώ έκανα το challenge και θα πάω στο event. Εσύ θα έρθεις;

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook