Οι νέοι «δίνουν σχήμα» στο δικό τους αύριο και μας κάνουν υπερήφανους

Ο Αλέξανδρος, ο Χάρης, ο Στέλιος και η Γλυκερία, δημιουργούν μαζί με το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι τα δικά τους πρότυπα και ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα

|
SHARE THIS
0
SHARES

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι ενήλικες συζητάνε μεταξύ τους για την απουσία προτύπων για τους νέους. Που είναι η αριστεία, η αξιοκρατία, το ήθος, το όραμα, αναρωτιούνται; Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Έχουμε ακούσει χιλιάδες απόψεις και αντίστοιχες δικαιολογίες.

Ευτυχώς όμως, κάποιοι δεν ακολούθησαν το παράδειγμα των μεγάλων και δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια.

Τους άφησαν να συζητάνε για το «τι δεν μπορεί να γίνει» και αποφάσισαν, με τη βοήθεια του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι,  να γίνουν πηγή έμπνευσης και να ανακαλύψουν όλα αυτά που μπορούν να γίνουν.

Σκέφτηκαν, έψαξαν, δούλεψαν μεθοδικά και επένδυσαν στην αισιοδοξία, για να δημιουργήσουν το Δικό τους Αύριο, τις δικές τους πρωτιές αλλά και ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος, ο Χάρης, ο Στέλιος και η Γλυκερία, είναι οι νέοι που μας εμπνέουν και αποδεικνύουν τη σπουδαιότητα του μηνύματος του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι: «το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις».

Αυτούς τους νέους, που απέναντι στις αντιξοότητες της Ελλάδας δημιούργησαν τα δικά τους πρότυπα, ανακάλυψε και στηρίζει το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, η Νο1 εταιρία στην αγορά φυσικού εμφιαλωμένου νερού που εδώ και χρόνια μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, επενδύει στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και όλα αυτά που μπορούν να μας πάνε μπροστά.

 

Ο 18χρονος Αλέξανδρος Σκορίλας, είναι ο Επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών, που για να πιάσει την πρωτιά, ακούραστα αποκρούει με τη ρακέτα του χιλιάδες μπάλες καθημερινά.

 

 

Ο Χάρης Ιωάννου είναι Μηχανικός Υπολογιστών, Εφευρέτης και νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας. Ο 22χρονος, δεν σταματά να δημιουργεί και να οραματίζεται και ο ύπνος για αυτόν είναι μία άγνωστη λέξη

 

 

Ο μόλις 5,5 ετών Στέλιος Κερασίδης, με 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς προπονείται για ώρες καθημερινά με στόχο την κορυφή.  

 

 

H 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου, που κατέχει ήδη την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. της Αθήνας συνδυάζει το σχολείο με την προπόνηση χωρίς ποτέ να σκέφτεται να τα παρατήσει όσο κουρασμένη και αν είναι!

 

 

 

Αυτοί οι νέοι μοιράζονται το πάθος για δημιουργία απέναντι σε κάθε αντιξοότητα, φτιάχνουν σήμερα, με την προσπάθεια και τον αγώνα τους, την Ελλάδα του αύριο, και εμπνέουν και εμάς για να θέσουμε ως στόχο την κορυφή.

Γιατί πλέον ξέρουμε ότι «Το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook