Όλα για το 3ο καλοκαιρινό Bazaar των Φίλων της Μέριμνας

Αυτή η γιορτή προσφοράς που έγινε επιτυχημένος θεσμός, έχει στόχο να στηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φίλοι της Μέριμνας»

ola-gia-to-3o-kalokairino-bazaar-twn-filwn-tis-merimnas
SHARE THIS
0
SHARES

Μοναδικές ευκαιρίες σε καλοκαιρινά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις, προκειμένου να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, αλλά και να διαλέξετε εκλεκτά δώρα για φίλους και γνωστούς μπορείτε να βρείτε στο 3ο καλοκαιρινό Bazaar των Φίλων της Μέριμνας που φέτος θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ 21/6 & 23/6, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66,Κεραμεικός).

Επιπλέον, συνεισφέρετε υπέρ ενός καλού σκοπού. Αυτή η γιορτή προσφοράς που έγινε επιτυχημένος θεσμός, έχει στόχο  να στηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φίλοι της Μέριμνας» κι επαναλαμβάνεται για 3η χρονιά φέτος.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τα προγράμματα της «Μέριμνας», που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Το ωράριο του Bazaar είναι:

Παρασκευή 21 Ιουνίου 12π.μ. - 7 μ.μ.

Σάββατο 22 Ιουνίου 12π.μ. - 7μ.μ. και

Κυριακή 23 Ιουνίου 11π.μ. - 4μ.μ.

Λίγα λόγια για τους Φίλους της Μέριμνας

Οι Φίλοι της Μέριμνας είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 2002, με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη του κοινωνικού και επιστημονικού έργου της Μέριμνας.

Η Μέριμνα είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία την οποία ίδρυσαν το 1995 στην Αθήνα έμπειροι επιστήμονες, από το χώρο της υγείας και της παιδείας, με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και εφήβων που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή την απώλεια ενός οικείου τους προσώπου.

Συγκεκριμένα, η Μέριμνα παρέχει δωρεάν τις παρακάτω Υπηρεσίες:

  • Ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων στη σοβαρή αρρώστια και το πένθος
  • Στήριξη σχολικών κοινοτήτων μετά από καταστροφικά ή τραυματικά γεγονότα
  • Ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι για τα σοβαρά άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους
  • Επιμορφωτικά προγράμματα για ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Υγείας.

Info:

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»:καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

Φαξ. 210 6452338, info@friendsofmerimna.gr

http://www.merimna.org.gr/

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook