Ποικιλίες Nespresso: Οι λάτρεις του καφέ βρίσκουν τον παράδεισο της γεύσης

Με τις 23 εκλεκτές ποικιλίες καφέ Nespresso, οι λάτρεις του καφέ βρίσκουν τον παράδεισο της γεύσης.

poikilies-nespresso-oi-latreis-tou-kafe-briskoun-ton-paradeiso-tis-geusis
SHARE THIS
0
SHARES

Ο τέλειος καφές espresso δεν προκύπτει στην τύχη. Αυτό σημαίνει η Nespresso διευρύνει τα όρια χωρίς συμβιβασμούς σε κάθε βήμα της μακράς αλυσίδας από το καφεόδεντρο μέχρι την κούπα, δημιουργώντας σκόπιμα τις Εκλεκτές Ποικιλίες για τη δική μας ευχαρίστηση.

Σε όλα τα βήματα της αλυσίδας από τον κόκκο του καφέ μέχρι την κούπα, υπάρχουν ταχύτεροι και πιο οικονομικοί τρόποι να ακολουθήσει κανείς από αυτούς που επιλέγουν. Δεν υπάρχει όμως πιο ποιοτικός τρόπος. Γνωρίζοντας ότι ακόμα και ένας κόκκος καφέ που δεν πληροί τα κριτήριά τους μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ολόκληρης της παρτίδας, ελέγχουν με αφοσίωση κάθε στάδιο, για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Με αφετηρία τους τροπικούς, οι κόκκοι περνούν από τις ανοιχτές θάλασσες, για να καταλήξουν σε ένα ελβετικό οικολογικό περιβάλλον και σε ορισμένους από τους πλέον δεξιοτέχνες ειδικούς του καφέ που εν τέλει θα δημιουργήσουν τις 23 Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso:

INTENSO

 

Πέντε εκλεκτές ποικιλίες καφέ που προτείνονται σε κούπα των 25ml ή 40ml. Οι Kazaar, Dharkan, Ristretto, Arpeggio και Roma θα σας συναρπάσουν με τα έντονα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν.

ESPRESSO

Οι καφέδες Livanto, Capriccio, Volluto και Cosi, είναι ιδανικοί σε κούπα των 40ml και διακρίνονται για το ήπιο, ολοκληρωμένο και ισορροπημένο προφίλ τους.

PURE ORIGIN

 

Indriya from India, Rosabaya de Colombia, Dulsão do Brasil, Bukeela ka Ethiopia. Τρεις εκλεκτές ποικιλίες espresso (40 ml) και μία Lungo (110ml) με εντυπωσιακούς χαρακτήρες που προκύπτουν από τη χώρα προέλευσής τους.

LUNGO

Η απόλαυση των καφέδων Lungo διαρκεί περισσότερο. Σχεδιασμένοι για κούπα των 110ml, οι Fortissio Lungo, Vivalto Lungo και Linizio Lungo προσφέρουν μια ευρεία γκάμα γευστικών πορτρέτων και εντάσεων.

DECAFFEINATO

 

Η ίδια απόλαυση χωρίς καφεΐνη! Οι Arpeggio Decaffeinato, Volluto Decaffeinato και Vivalto Lungo Decaffeinato έχουν την ίδια γεύση και άρωμα με τους alter ego καφέδες τους Arpeggio, Volluto και Vivalto Lungo. Τη σειρά ολοκληρώνει ο Decaffeinato Intenso με ένταση 7.

VARIATIONS

Τρεις παραλλαγές της εκλεκτής ποικιλίας Livanto με γεύσεις από φυσικά αρώματα είναι οι καφέδες Ciocattino, Vanilio και Caramelito που προτείνονται σε κούπα των 40 ml.

Εμπλουτίστε τη γευστική σας εμπειρία με απολαυστικές συνταγές καφέ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook