Πού φοιτούν οι νέοι chef και pastry chef που σαρώνουν τα βραβεία;

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχει το μυστικό για τους επαγγελματίες του επισιτισμού που θα είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας

pou-foitoun-oi-neoi-chef-kai-pastry-chef-pou-sarwnoun-ta-brabeia
SHARE THIS
0
SHARES

Ο κλάδος του επισιτισμού και της μαγειρικής γνωρίζει μεγάλη άνθηση στην Ελλάδα με τον τουρισμό να αυξάνεται εντυπωσιακά κάθε χρόνο.

Η αγορά αναζητά επαγγελματίες, Chef και Pastry Chefs που να μπορούν να δώσουν τη νέα πνοή που χρειάζεται η χώρα στον συγκεκριμένο κλάδο για να προσφέρει καινούργιες και δημιουργικές προτάσεις στους εκατομμύρια επισκέπτες που έρχονται με διαφορετικές συνήθειες από ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή η αυξημένη ζήτηση για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κλάδο του Επισιτισμού , καθιστά τους επαγγελματίες chef Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής περιζήτητους και την ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες ολοένα μεγαλύτερη, με τους νέους Έλληνες να αναζητούν μία δίοδο εκπαίδευσης προς αυτή την αγορά.

Οι σπουδές στον κλάδο αυτό πρέπει να επιλέγονται με προσοχή. Οι μελλοντικοί σπουδαστές πρέπει να διαλέγουν σχολές που είναι εγνωσμένης αξίας και μάλιστα με αποδείξεις.

Οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς (στο πλαίσιο σημαντικών εκθέσεων και διοργανώσεων), είναι ακριβώς αυτή η απόδειξη που αναζητούν οι μελλοντικοί επαγγελματίες για να ξεκινήσουν μία καριέρα στηριγμένη σε στέρεες βάσεις μέσα από πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μεθόδους.

«Greek Chef 2017» ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Φέτος μάλιστα, οι φοιτητές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής της σχολής έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Greek Chef 2017» που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών και κατέκτησαν τα περισσότερα βραβεία μεταξύ όλων των άλλων δημοσίων και ιδιωτικών σχολών Μαγειρικής της χώρας μας, ενώ ήρθαν και συνολικά πρώτοι κερδίζοντας 28 μετάλλια.

Οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ξεδίπλωσαν τις ικανότητές τους ως Chefs και Pastry Chefs και απέδειξαν ότι η εκπαίδευσή τους είναι βασισμένη σε σύγχρονα πρότυπα και μεθόδους που λαμβάνουν υπόψη τις εξελίξεις στην εγχώρια αλλά και παγκόσμια αγορά, ώστε να μπορούν να εργασθούν παντού αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση.

Δείτε εδώ τους νικητές του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2017 και αν και εσείς θέλετε να ανήκετε σε αυτή την επιτυχημένη ομάδα επαγγελματιών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής κάντε κλικ στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ και μάθετε τα πάντα για επιτυχημένες σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook