Σεισμός Ιδεών & Καινοτομίας! Ρίχτερ: DISRUPT!

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Νοεμβρίου, το Disrupt ανοίγει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας!

seismos-idewn--kainotomias-rixter-disrupt
SHARE THIS
0
SHARES

Ιδέες που αξίζουν εκατομμύρια, επιχειρηματίες που τα κινούν και φορείς που επιβλέπουν και καθοδηγούν, συναντώνται όλοι μαζί σε ένα εκρηκτικά δημιουργικό μείγμα.

Το Disrupt Startup ScaleUPτο μεγαλύτερο event νεοφυούς και νεανικής επιχειρηματικότητας, διεξάγετε φέτος υπό την αιγίδα της UNESCO, του ΣΕΒ, του Δήμου της Αθήνας και του ΣΕΤΕ, ενώ το υποστηρίζουν μια σειρά από εκλεκτούς φορείς, όπως ο ΣΦΕΕ, η Αμερικανική Πρεσβεία,το Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας και το British Council.

Χρηματικά έπαθλα, πρωτοφανή παγκόσμια προβολή, δημοσιότητα και ένα ευρύ κοινό περιμένουν τους συμμετέχοντες σε ένα συμπυκνωμένο και εκρηκτικό διήμερο επιχειρηματικότητας.

Το Disrupt φιλοξενεί φέτος πρωτοπόρους από όλο το φάσμα της καινοτομίας σε πέντε άξονες και διαγωνισμούς: αγροτική επιχειρηματικότητα, υγεία, δημιουργικές βιομηχανίες, καθαρή ενέργεια και τεχνολογία. Συγκεκριμένα, 50 startups διαγωνίζονται ζωντανά, on stage, σε πέντε διαγωνισμούς και προσφέρουν συγκινήσεις και ανατροπές. Εσείς θα τους στηρίξετε; Όσοι θέλετε να στηρίξετε τα βραβεία και τα χρηματικά έπαθλα για τις startup επιχειρήσεις, μπορείτε να ενισχύσετε το crowd-funding εδώ, ανταμείβοντας την προσπάθεια τους.

 

Το φετινό συνέδριο έρχεται δυναμικά με live streaming σε 150 χώρες και πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές, με χιλιάδες συμμετέχοντες στο καλύτερο συνεδριακό κέντρο της χώρας, με σπάνιους ομιλητές και μύθους του ελληνικού και παγκόσμιου επιχειρείν, με εκατοντάδες startups και όλους τους νέους  που αναζητούν την έμπνευση και εργάζονται για την δημιουργία. Όλοι όσοι έχουν ανοίξει καινοτόμους δρόμους για χώρες ολόκληρες, όλοι όσοι έχουν επενδύσει, αποτύχει, επιτύχει και ταρακουνήσει θα είναι εκεί! Εσείς;

 

Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριο σας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook