Σπουδές σε ΙΕΚ με επιδότηση διδάκτρων; Υπάρχει λύση: IEK ΑΛΦΑ

Ποιοτικές σπουδές σε 95 περιζήτητες ειδικότητες για ένα δυναμικό επαγγελματικό μέλλον και μάλιστα με οικονομική στήριξη

spoudes-se-iek-me-epidotisi-didaktrwn-uparxei-lusi-iek-alfa
SHARE THIS
0
SHARES

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη στηρίζει δυναμικά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας.

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική και να κάνουν τα πρώτα βήματα προς της επαγγελματική τους σταδιοδρομίας στο… ΑΛΦΑ!

Τα ποιοτικά προγράμματα σπουδών σε 95 περιζήτητες ειδικότητες, διδάσκονται από καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες- στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση είναι βασισμένη στα πρότυπα και στις προδιαγραφές κορυφαίων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών φορέων, θέτοντας με τον τρόπο αυτό γερά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον των σπουδαστών.

Συμπληρώστε σήμερα τη φόρμα επικοινωνίας και εξασφαλίστε μία από τις τελευταίες θέσεις με επιδότηση διδάκτρων για τις σπουδές σας

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook