Το γουρλίδικο vintage νυφικό των 120 ετών και των 11 νυφών!

Αυτή η νύφη θα είναι η 11η γυναίκα στην οικογένειά της που θα παντρευτεί με το συγκεκριμένο νυφικό, το οποίο έχει περισσότερο από έναν αιώνα ζωής.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτή η γυναίκα θα είναι η 11η στην οικογένειά της που θα παντρευτεί φορώντας αυτό το vintage νυφικό, το οποίο έχει περισσότερο από έναν αιώνα ζωής.

 

Για πολλές νύφες, το να φορέσουν ένα φθαρμένο vintage νυφικό της μητέρας τους δεν είναι ότι καλύτερο. Οχι για την Αμπιγκέιλ Κίνγκστον, η οποία είναι έτοιμη να παντρευτεί μέσα σε ένα υπέροχο νυφικό που έχει ήδη φορεθεί από 10 συγγενείς της πριν από εκείνη και η ηλικία του είναι 120 ετών!

 

Η προ-προ γιαγιά της Αμπιγκέιλ, φόρεσε για πρώτη φορά αυτό το νυφικό στις 11 Δεκεμβρίου του 1895. Και η τελευταία φορά που φορέθηκε από τη νύφη Νο 10, ήταν το 1991.

Η ιεροτελεστία

Μετά από κάθε γάμο, το ευαίσθητο φόρεμα φυλασσόταν από τη μαμά της τελευταίας νύφης.

 

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει πάει στο καθαριστήριο μόνο μία φορά, και η δαντέλα του έχει επιδιορθωθεί με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις της κάθε νύφης.

Οταν το νυφικό έφτασε στα χέρια της Αμπιγκέιλ, ήταν πολύ ταλαιπωρημένο. Είχε σκιστεί σε πολλά σημεία, ενώ το σατέν είχε πάρει μια καφετιά απόχρωση και τα μανίκια ήταν έτοιμα να διαλυθούν.

Για να το «σώσει», το πήγε σε σχεδιαστή για να το απαραίτητο φρεσκάρισμα. Μετά από 200 ​​ώρες επίπονης εργασίας ήταν έτοιμο για να φορεθεί ακόμα μια φορά.

 

Εκτός από το υπέροχο νυφικό, η Αμπιγκέιλ θα φορέσει και το μενταγιόν που ο παππούς της έδωσε στη γιαγιά της, ενώαι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης θα προβάλει φωτογραφίες από όλες τις γυναίκες που έγιναν νύφες με το συγκεκριμένο νυφικό.

 

«Δεν είναι μόνο το φόρεμα που μεταφέρεται από τη μία νύφη στην άλλη» είπε η μαμά της Αμπιγκέιλ. «Είναι και η αγάπη».

Μάλιστα, το νυφικό είναι τόσο τυχερό που η επόμενη νύφη της οικογένειας (το Νο 12)  έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της!

 

 

 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook