Το πρώτο YouTube station από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχει την υπογραφή «Κ. Χαρδαβέλας»

Το Media School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κάνει άλμα στην εκπαίδευση και προσφέρει στους σπουδαστές μία πρωτοποριακή εμπειρία για να είναι οι αυριανοί πρωταγωνιστές των MME

to-prwto-youtube-station-apo-to-iek-alfa-exei-tin-upografi-k-xardabelas
SHARE THIS
0
SHARES

Το πρώτο YouTube station στην Ελλάδα είναι γεγονός και είναι powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με την «υπογραφή» του Κώστα Χαρδαβέλλα, Ακαδημαϊκού Διευθυντή του Media School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Δύο κορυφαίοι Youtubers, ο Jovani Rozi (John Rozakis) και o Tsach (Κωνσταντίνος Τσάχαλος), συνεργάζονται σε ένα project, καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Μαζί τους πάνω από 3.000 εθελοντές, σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, θα πάρουν μέρος στις επικές φάρσες που θα πραγματοποιηθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στους χώρους της σχολής, αλλά και σε μια σειρά από κοινωνικά πειράματα που έχουν στόχο να αναπτύξουν το νέο πρωτοποριακό project των Youtubers: «Educate Greece».

Δίπλα τους, θα βρίσκεται ένας από τους πλέον καταξιωμένους δημοσιογράφους της χώρας μας, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Media School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με δημοσιογραφική εμπειρία 40 ετών.

Με τις γνώσεις του και την πείρα του, θα προετοιμάσει τους δημοσιογράφους του μέλλοντος στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, εφαρμόζοντας στα προγράμματα σπουδών του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ το Youtube.

Οι νέοι που θα επιλέξουν να σπουδάσουν Δημοσιογραφία και Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, θα προετοιμάζονται από έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους για να γίνουν οι αυριανοί πρωταγωνιστές στα κλασικά ΜΜΕ- τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά.

Παράλληλα θα αποκομίσουν μεγάλη εμπειρία στα social media και το YouTube, καθώς θα έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να σπουδάζουν στο μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που διαθέτει Υοu Tube Station.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε βασικό μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας που φτιάχτηκε ποτέ στο διαδίκτυο εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr, http://alfa-studies.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook