Ελεν Πειτζ: «Είμαι λεσβία - Κουράστηκα να κρύβομαι»

Η Ελεν Πειτζ παραδέχεται ότι είναι λεσβία – Κουράστηκα να κρύβομαι και να λέω ψέματα από παράλειψη, δηλώνει η 26χρονη ηθοποιός

elen-peitz-eimai-lesbia-kourastika-na-krubomai
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η παραδοχή έγινε δημόσια. Για την ακρίβεια σε ένα συνέδριο για γκέι έφηβους στο Λας Βέγκας. Βέβαια, αυτό που λέγεται ότι, ότι γίνεται στο Λας Βέγκας μένει στο Λας Βέγκας δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς αυτή η αποκάλυψη έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Είμαι εδώ σήμερα γιατί είμαι γκέι. Και επειδή ...ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά. Να βοηθήσω και άλλους να έχουν μια πιο εύκολη και ελπιδοφόρα ζωή

«Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα από παράλειψη«, είπε και το κοινό του συνεδρίου «Καιρός για Ευτυχία», που οργανώθηκε από την Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καλωσόρισε με ένα κύμα συμπαράστασης την παραδοχή αυτή.

«Είμαι εδώ σήμερα γιατί είμαι γκέι. Και επειδή ...ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά. Να βοηθήσω και άλλους να έχουν μια πιο εύκολη και ελπιδοφόρα ζωή. Ανεξάρτητα από εμένα, νιώθω υποχρέωση και κοινωνική ευθύνη», είπε στην ομιλία της.

Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο για την ίδια, καθώς όπως παραδέχθηκε υπέφερε για χρόνια καθώς φοβόταν να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά της.

«Το πνεύμα μου υπέφερε, η πνευματική μου υγεία υπέφερε και οι σχέσεις μου υπέφεραν. Στέκομαι σήμερα εδώ, μαζί με όλους εσάς, από την άλλη πλευρά όλου αυτού του πόνου».

Το πνεύμα μου υπέφερε, η πνευματική μου υγεία υπέφερε και οι σχέσεις μου υπέφεραν. Στέκομαι σήμερα εδώ, μαζί με όλους εσάς, από την άλλη πλευρά όλου αυτού του πόνου

Η ομάδα υπεράσπισης της Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που μάχεται για τις λεσβίες, τους γκέι, τους αμφισεξουαλικούς και τρανσεξουαλικούς, ανήρτησε στην ιστοσελίδα της την ομιλία της και τη συνεχάρη «για την ολοκλήρωση του προσωπικό επίπονου ταξίδιού της».

Η 26χρονη, στην ομιλία της εξήρε και άλλους που έχουν παρόμοιες κινήσεις όπως ο αθλητής Μαικλ Σαμ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι είναι γκέι.

Το καλοκαίρι αναμένεται και η ταινία «Freeheld», η οποία διαπραγματεύεται τις προσπάθειες μιας ντετέκτιβ (Τζουλιαν Μουρ) η οποία προσβλήθηκε από ανίατη ασθένεια και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι την απέτρεψαν από την ανάθεση των συνταξιοδοτικών παροχών της στην σύντροφό της (Ελεν Πειτζ).

ΠΗΓΗ: Reuters 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook