Η καλόγρια που προκάλεσε σάλο:Πώς γίνεσαι γκέι...

Οι παρατηρήσεις και οι συμβουλές μια καθολικής καλόγριας που τάσσεται κατά των γκέι έχει δημιουργήσει σάλο και τις αντιδράσεις γονιών και μαθητών στη Βόρεια Καρολίνα.

i-kalogria-pou-prokalese-salopws-ginesai-gkei
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Αδελφή Τζέιν Ντομινίκ Λορέλ, μια δομινικανή καλόγρια, προκάλεσε σάλο με την ομιλία της για την ομοφυλοφιλία στο Charlotte Catholic High School, πριν από λίγες μέρες. Οι γονείς που βρέθηκαν εκεί δεν είχαν ενημερωθεί νωρίετρα σχετικά με το αντικείμενο της ομιλίας της και βρέθηκαν προ εκπλήξεων.  

Ένας μαθητής, ο οποίος θέλησε να μείνει ανώνυμος, ισχυρίστηκε ότι η ομιλήτρια παρέθεσε συγκλονιστικούς λόγους σχετικά με το γιατί και πώς ένας άνθρωπος μπορεί να επιλέξει την ομοφυλοφιλία.Ανάμεσα σε όλα όσα είπε η καλόγρια σχετικά με τους λόγους, ενοχοποίησε το διαζύγιο των γονιών ενός γκέι και τον αυνανισμό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι και ασθενούν γιατί απουσιάζει από τη ζωή τους η πατρική φιγούρα, άρα δεν έχουν λάβει την ποσότητα... αρρενωπότητας που θα έπρεπε από τον πατέρα τους! Επίσης, ένας άντρας θα μπορούσε να γίνει γκέι  αν αυνανίζεται, άρα είναι επιρρεπής στο να αναστατώνεται από άλλους γκέι. Για να ισχυροποιήσει τον ισχυρισμό της χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα από έναν γκέι φίλο της, ο οποίος είχε φιλικές σχέσεις με γκέι και συνήθιζε να κάνει παρέα μαζί τους και να παρακολουθούν ταινίες πορνό και στη συνέχεια αυνανίζονταν και κατέληξε να γίνει ομοφυλόφιλος!  Παρέθεσε και στατιστικά για τους ομοφυλόφιλους άντρες, λέγοντας ότι ζουν ακόλαστα αφού στη ζωή τους έχουν 500 έως και 1000 συντρόφους.

Όσα Μ.Μ.Ε προσπάθησαν να έρθουν σε απαφή μαζι της δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και δεν έλαβαν καμία απάντησ σχετικά με τα όσα είπε. Οι μαθητές και οι γονείς του σχολείου έκαναν αναφορά στο επίσημο όργανο του σχολείου, διαμαρτυρόμενοι. Η αναφορά περιλαμβάνει 10 σημαντικά προσβλητικά στοιχεία, κατά την άποψή τους, και υπογράμμισαν ότι ευθύνεται για την ομοφυλοφιλία η απουσία και η έλλειψη του ενός γονέα, ο αυνανισμό και η πορνογραφία. Την αναφορά έχουν υπογράψει πάνω από 2.000 άτομα.

Δείτε το βίντεο μετην ομιλία της Δομινικανής καλόγρια που δημιούργησε θύελλα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook