Η Καναδική απάντηση στον Ρωσικό νόμο για τους ομοφυλόφιλους

«Οι Αγώνες ήταν πάντα λίγο γκέϊ, ας αγωνιστούμε να τους κρατήσουμε έτσι» λέει το διαφημιστικό μήνυμα που δημιούργησε το Καναδικό Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Καναδικό Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση, μια οργάνωση για τα ίσα δικαιώματα, κυκλοφόρησε ένα αμφιλεγόμενο διαφημιστικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, υποστηρίζοντας ότι οι αγώνες «πάντα ήταν λίγο γκέϊ».

Η διαφήμιση δείχνει δύο αθλητές πάνω σε ένα έλκηθρο να εκτελούν τη συνηθισμένη κίνηση εκκίνησης. Οι άνδρες κινούνται μπρος και πίσω πριν ξεκινήσουν τη διαδρομή τους, ενώ ακούγεται η επιτυχία της δεκαετίας του '80 των Human League «Don' t you want me». Το διαφημιστικό τελειώνει με την ατάκα «Οι αγώνες ήταν πάντα λίγο γκέϊ, ας αγωνιστούμε για να τους κρατήσουμε έτσι».

«Η διάκριση στη Ρωσία είναι απαράδεκτη» λέει ο Μάικλ Μπαχ, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου. «Ως οργανισμός, θέλουμε να δείξουμε την υποστήριξή μας, ιδίως για τους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι».

 

Το Ινστιτούτο καλεί επίσης το κοινό να δείξει την υποστήριξή του στην ισότητα κατά τη διάρκεια των Αγώνων, αλλάζοντας την εικόνα προφίλ τους στο Facebook με την εικόνα των δύο αθλητών του ελκήθρου που σχηματίζουν το σύμβολο ίσον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook