Η... μπύρα στηρίζει το St.Patricks's Day Parade

Δυο από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής μπύρας αποφάσισαν να γίνουν χορηγοί και αρωγοί της παρέλασης των ομοφυλοφίλων σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη

i-mpura-stirizei-to-stpatrickss-day-parade
SHARE THIS
0
SHARES

Δύο μεγάλες εταιρίες παραγωγής μπύρας ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν χορηγοί στις παρελάσεις της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη, στηρίζοντας την επιθυμία των ομοφυλοφίλων να παρευλάνουν με ελευθερία.

Η παρέλαση στη Βοστώνη πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή, ενώ η παρέλαση στη Νέα Υόρκη θα γίνει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου. Αν και επετράπη η πραγματοποίηση των παρελάσεων απαγορεύθηκε στε όσους συμεμτέχουν να κρατούν πανό και πινακίδες με μηνύματα σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους και τα αιτήματά τους σχετικά με αυτόν. 

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να έρθουν σε μια συμφωνία» δήλωσε η Τζέσιακ Πάαρ, εκπρόσωπος της Boston Beer Company.

«Η Heineken στέλνει το σωστό μήνυμα στη νεολαία της κοινότητας ΛΟΑΤ , στους πελάτες και τους υπαλλήλους της θέλοντας να είναι με΄ρος της γιορτής»  είπε η Σάρα Κέιτ Έλις, πρόεδρος της GLAAD, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook