Ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι μπορεί να πει αν είστε γκει!

Μια νέα ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει το χρήστη να καταλάβει αν είναι γκέι , απλά ελέγχοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του

istoselida-upostirizei-oti-mporei-na-pei-an-eiste-gkei
SHARE THIS
0
SHARES

Η σελίδα, που ονομάζεται «Gay Check Online», ανιχνεύει το πρόσωπο του χρήστη μέσω της webcam του υπολογιστή του και παραδίδει μια... ηχηρή ετυμηγορία για τη σεξουαλικότητά του. Η ιστοσελίδα πληροφορεί τους επισκέπτες ότι «η εικόνα συνδυάζεται με τα πιο πρόσφατα στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τις ομοφυλοφιλικές τάσεις , η οποία επιτρέπει στο «Gay Check Online» να υποθέσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του επισκέπτη.

«Το «Gay Check Online» δεν είναι ένα πρακτικό εργαλείο, αλλά μια κοινωνική δήλωση» λέει ο Κιμ Άσεντορφ, ένας εκ των δημιουργών της σελίδας. «Αυτό το εργαλείο είναι τόσο γελοίο όσο η ομοφοβία. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συζητήσει κάποιος το θέμα -που κατά γενική ομολογία είναι δύσκολο και προκαλεί αμηχανία... Μας θυμίζει λίγο ορισμένες μελέτες των Ναζί, που προσπαθούν να καταλάβουν πώς πρέπει να μοιάζουν τα πραγματικά μέλη της Άριας φυλής και πώς θα μπορούσαν να το ελέγξουν».

Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστοσελίδα που ισχυρίζεται ότι μπορεί να υποθέσει τη σεξουαλικότητα του χρήστη της μέσω ενός απλού τεστ. Και πάντως, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα περί αστείου, η μόνη απάντηση που θα πάρετε από την ιστοσελίδα στο σχετικό ερώτημα είναι: «Συγχαρητήρια, είστε γκέι!» κι αυτό γιατί – σύμφωνα με τον Άσεντορφ - «όλοι είναι»!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook