Κολομβιανός επίσκοπος σοκάρει:Ξέρουμε αν οι απόστολοι δεν ήταν γκέι;

Κολομβιανός λέει ότι είναι πιθανό, ένας από τους 12 αποστόλους μπορεί να ήταν γκέι και η Μαρία Μαγδαληνή λεσβία. «Αλλα είναι αμαρτία, όχι η ομοφυλοφιλία», λέει.

kolombianos-episkopos-sokareikseroume-an-oi-apostoloi-den-itan-gkei
SHARE THIS
0
SHARES

Κολομβιανός επίσκοπος μιλώντας σε συνέδριο για τον ομοφυλοφιλικό γάμο και την υιοθέτηση σε πανεπιστήμιο, έκανε κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν.

Τι ακριβώς είπε;

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα ο υποστήριξε ότι στη Βίβλο δεν υπάρχει ρητή απόρριψη της ομοφυλοφιλίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει βάση για να καταδικαστεί.

Και κατέθεσε την σκέψη ότι: «Δεν ξέρουμε αν ένας από τους μαθητές του Ιησού είχαν ομοφυλοφυλικό προσανατολισμό, ούτε αν η Μαρία Μαγδαληνή ήταν λεσβία».

Ο επίσκοπος Juan Vicente Córdoba, δηλώνει ότι η Καθολική Εκκλησία δεν αντιτίθεται στα ζευγάρια ίδιου φύλου τα οποία περνούν τη ζωή τους μαζί, αλλά δεν συμμερίζεται το γάμο ή την απόκτηση παιδιού.

«Κανείς δεν επιλέγει να είναι gay ή straight», είπε ο επίσκοπος και συμπλήρωσε ότι «κάποιος απλά αισθάνεται, αγαπάει και καμία έλξη δεν είναι κακό».

Το θέμα των ενώσεων ομόφυλων ζευγαριών απασχολεί αυτή την περίοδο και την Κολομβία, όπου -πάντως- το Κοινοβούλιο ψήφισε κατά των γάμων.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος προτιμά χίλιες φορές οι Κολομβιανοί να έχουν αξιοπρεπεί, ένα κατάλληλο σύστημα υγείας και φαγητό για όλους, αντί να μιλούν για το αν είναι gay ή straight.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «αμαρτία είναι κάτι άλλο. Είναι η ασέβεια στην αξιοπρέπεια των άλλων. Να μην αγαπάμε τον Θεό και τους γείτονές μας όπως αγαπάμε τους εαυτούς μας, να μην ταΐζουμε τους πεινασμένους, να δίνουμε νερό στους διψασμένους». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook