Μία τρανσέξουαλ πρώτη φορά εξώφυλλο στο TIME

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το περιοδικό Time επιλέγει για εξώφυλλο μία τρανσέξουαλ. Η κυρία Λαβέρν Κοξ, πρωταγωνίστρια στη σειρά «Orange is the New Black» ήρθε για να μείνει (video)

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Λαβέρν Κοξ «κοσμεί» το εξώφυλλο του ιστορικού περιοδικού Time φορώντας ένα κομψό φόρεμα που τονίζει τις καμπύλες της. Η φωτογράφιση για το εξώφυλλο έγινε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

 

Η Κοξ δεν γνώρισε τον πατέρα της, μεγάλωσε με την μητέρα και τον δίδυμο αδελφό της. Αγαπούσε τον χορό από παιδί και ικέτευε τη μητέρα της να τη γράψει σε σχολή χορού, όχι όμως για μπαλέτο, το έβρισκε πολύ ... gay, ομολογεί, τής άρεσε η τζαζ. Στη συνέντευξη αφηγείται τη ζωή της, το κομβικό σημείο στο οποίο κατάλαβε τις προτιμήσεις και τον προσανατολισμό της, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις, όπως, γιατί κατά τη γνώμη της, οι άνθρωποι αισθάνονται άβολα με τους τρανς.

Η Κοξ, η οποία πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Netflix «Orange is the New Black», έχει καταγγείλει επανειλημμένως τις διακρίσεις και τις βίαιες συμπεριφορές εναντίον των τρανσέξουαλ, ενώ το γεγονός ότι είχε αποκλειστεί από τη λίστα του Time με τις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες του κόσμου, παρά την προτίμηση των αναγνωστών στο πρόσωπο της, αποκτά πλέον, ιδιαίτερη σημασία.
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook