Ο πρώτος τρανσέξουαλ άνδρας έγινε εξώφυλλο στο Gay Times

Για πρώτη φορά το περιοδικό φιλοξενεί στο εξώφυλλό του έναν τρανσεξουαλ άνδρα. Είναι ο 27χρονος body builder Aydian Dowling.

o-prwtos-transeksoual-andras-egine-ekswfullo-sto-gay-times
SHARE THIS
0
SHARES

Για πρώτη φορά το περιοδικό φιλοξενεί στο εξώφυλλό του έναν τρανσεξουαλ άνδρα. Είναι ο 27χρονος body builder και ακτιβιστής Aydian Dowling.

Το 2015, ο Aydian προτάθηκε από χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού Men’s Health, προκειμένου να μπει στο εξώφυλλο, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού. Δεν τα κατάφερε να κερδίσει, λόγω του πολύ σκληρού ανταγωνισμού, όμως η καλή αρχή είχε ήδη γίνει. Ετσι, του έγινε η πρόταση για το εξώφυλλο στο Gay Times και όπως πιστεύει ο εκδότης του Darren Scott, αυτό είναι το πρώτο διεθνώς cover με έναν τρανσέξουαλ άνδρα.

 

Ο Aydian Dowling δεν είναι ένας ωραίος άγνωστος τρανσέξουαλ που επειδή έγινε εξώφυλλο κατάφερε να γίνει διάσημος. Η ιστορία του είναι παλιά. Είχε δημοσιεύσει στο Youtube τη μεταμόρφωσή του σε άντρα, με όλες τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έχει εμφανιστεί σε κορυφαία talk shows της αμερικανικής τηλεόρασης όπως αυτό της Έλεν ΝτιΤζένερις και έχει περισσότερους από 100.000 followers στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook