Οι ερωτευμένες γυναίκες που έγιναν viral -δείτε γιατί

Ενα ζευγάρι γυναικών κατακτά τα social media με τις φωτογραφίες της διαδικασίας, με την οποία δημιούργησαν την τετραμελή οικογένειά τους

oi-erwteumenes-gunaikes-pou-eginan-viral--deite-giati
SHARE THIS
0
SHARES

Είναι γυναίκες, είναι μαμάδες και έχουν δημιουργήσει τη δική τους τετραμελή οικογένεια. Η Μελίνα και η Βανέσα είναι δύο ερωτευμένες γυναίκες από τη Βόρεια Καρολίνα, οι οποίες θέλησαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Εφόσον όμως το ήθελαν και οι δύο, αποφάσισαν να γίνουν και οι δύο μαμάδες.

 

Πρώτα έμεινε έγκυος η Μέλανι, η οποία έφερε στον κόσμο το γιο τους, Γιαξ κι ακριβώς ένα χρόνο μετά, η Βανέσα γέννησε την κόρη τους, Ερο.

 

Οι δυο γυναίκες φωτογράφησαν τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας της οικογένειάς τους, κι ανάρτησαν κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες στα social media. 

 

Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο κυρίως για τις ίδιες που είδαν το λογαριασμό τους να «βομβαρδίζεται» από μηνύματά και τις φωτογραφίες να γίνονται viral με εκατοντάδες χιλιάδες like (πάνω από 150.000), αναδημοσιεύσεις και σχόλια που τις χαρακτηρίζουν πηγή έμπνευσης για πολλά gay ζευγάρια. 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook