Πατέρας εγκαταλείπει την οικογένειά του για να ζήσει ως εξάχρονη

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν παντρεμένος. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχω παιδιά. Αλλά έχω προχωρήσει μπροστά τώρα και θέλω να ζήσω ως παιδί»

pateras-egkataleipei-tin-oikogeneia-tou-gia-na-zisei-ws-eksaxroni
SHARE THIS
0
SHARES

Ένας Καναδός τρανσέξουαλ πατέρας, άφησε πίσω του μια γυναίκα και επτά παιδιά για να ξεκινήσει μια νέα ζωή ως εξάχρονο κορίτσι.

Ο Stefonknee (προφέρεται «Στέφανι») Wolschtt, 46 ετών ήταν 23 χρόνια παντρεμένος όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν τρανσέξουαλ.

Aυτή τη στιγμή ζει με την θετή της οικογένεια, και λέει ότι δεν«θέλει να είναι ενήλικη».

 

 

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν παντρεμένος. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχω παιδιά. Αλλά έχω προχωρήσει μπροστά τώρα και θέλω να ζήσω ως παιδί», είπε σε μια σειρά βίντεο από το Transgender project, που δημοσιεύτηκαν στη DailyXtra.

Η κ Wolschtt είπε ότι η σύζυγός της δεν μπορούσε να την αποδεχθεί ως τρανσέξουαλ γυναίκα. Της είπε είτε να "σταματήσει να είναι trans ή να φύγει".

Για μένα,«το να σταματήσω να είμαι τρανς δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω», λέει. «Θα ήταν σαν να μου έλεγε να σταματήσω να είμαι 1 μέτρο και 85 εκατοστά».

Η κα Wolschtt τώρα ζει με την θετή οικογένειά της, που λέει ότι είναι «εντελώς άνετη για το γεγονός ότι είναι ένα μικρό κορίτσι».

Εξηγεί πως η νεότερη εγγονή των νέων γονιών της ήθελε μια μικρή αδελφή και αποφάσισαν ότι η Wolschtt θα πρέπει να είναι μικρότερή της.

«Αυτό λέγεται παιγνιοθεραπεία. Δεν παίρνω φαρμακευτική αγωγή, δεν υπάρχουν σκέψεις αυτοκτονίας. Και εγώ απλά παίζω».

Στο πρώτο μέρος της σειράς, η κ Wolschtt μίλησε για το πώς έγινε αυτοκτονική και εισήχθη στο νοσοκομείο το 2009.

Αφού πήρε εξιτήριο, η σύζυγος της την κατηγόρησε για παρενόχληση πετυχαίνοντας περιοριστική εντολή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook