Συζήτηση για τα δικαιώματα LGBTQ και τις ευρωεκλογές

Τo Athens Pride και η Colour Youth οργανώνουν την εκδήλωση «Εσύ θα ψηφίσεις για τα δικαιώματα σου;» την Δευτέρα, 5 Μαίου, 18:00 - Συμμετέχουν εκπρόσωποι κομμάτων εκτός από ΝΔ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ

SHARE THIS
0
SHARES

Τo Athens Pride και η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στην εκδήλωση «Εσύ θα ψηφίσεις για τα δικαιώματα σου;» η οποια θα γίνει την Δευτέρα, 5 Μαΐου στις 18:00 στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού “Αθήνα 9.84”, Πειραιώς 100.

Στην αρχή της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας-πρόθεση ψήφου της LGBTQ Κοινότητας 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν υποψήφιοι/υποψήφιες Ευρωβουλευτές για ένα ανοιχτό διάλογο, στον όποιο το κοινό θα έχι την ευκαιρία να ρωτήσει όλα όσα θέλουν να μάθουν για τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές και τις θέσεις των ιδίων και των κομμάτων που εκπροσωπούν για τα LGBT θέματα. Θα γίνει, επίσης, ενημέρωση του κοινού για τα LGBT δικαιώματα στην Ελλάδα του 2014.

Στην αρχή της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας-πρόθεση ψήφου της LGBTQ Κοινότητας που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψήφισε για τα δικαιώματα σου» καθώς και των δράσεων των εθελοντών/εθελοντριών.  Θα γίνει, επίσης, ενημέρωση για τα LGBT δικαιώματα στην Ελλάδα του 2014.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάνελ με τις τοποθετήσεις των παρόντων υποψηφίων ευρωβουλευτών.  Στο πάνελ συμμετέχουν οι:

  • Αγανίδης Πασχάλης (ΕΛΙΑ)
  • Γιατρομανωλάκης Νικόλαος (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ)
  • Γουσέτης Διονύσης ( ΔΡΑΣΗ)
  • Κοππά Μαριλένα (ΔΗΜΑΡ)
  • Κοσμίδου Κωνσταντίνα (Οικολόγοι)
  • Κυμπουρόπουλος Στέλιος (Πράσινοι)
  • Χριστόπουλος Δημήτρης (ΣΥΡΙΖΑ)

Τις τοποθετήσεις των ομιλητών/ομιλητριών θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση των υποψήφιων με το κοινό την οποία θα συντονίζει η κυρία Ντίνα Δασκαλοπούλου. 

Η συζητήση θα μεταδίδεται ζωντανά από το:  http://www.livecast.gr/vote4yourright

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook