Follow us

Public Group: Με Νέο Διοικητικό Συμβούλιο επιταχύνει το αναπτυξιακό του πλάνο

Ο Γιάννης Καραγιάννης αναλαμβάνει Πρόεδρος, αποδεικνύοντας τη δέσμευση του ομίλου Olympia στην ταχεία ανάπτυξη του Public Group

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Public Group
  • Ο Γιάννης Καραγιάννης αναλαμβάνει Πρόεδρος, αποδεικνύοντας τη δέσμευση του Ομίλου Olympia στην ταχεία ανάπτυξη του Public Group
  • Νέα μη εκτελεστικά μέλη με διεθνή εμπειρία συνεισφέρουν στη στρατηγική για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της πελατοκεντρικής προσέγγισης

Με σκοπό την επιτάχυνση του φιλόδοξου επενδυτικού πλάνου που θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στην αγορά ως σύγχρονου omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και τον μετασχηματισμό του σε digital-first οργανισμό, το Public Group ενισχύει το Διοικητικό του Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Piet Coelewij, τη θέση του (μη εκτελεστικού) Προέδρου του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο Γιάννης Καραγιάννης, που διατηρεί παράλληλα και τον ρόλο του ως Εκτελεστικού Προέδρου του Ομίλου Olympia, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την πίστη της Olympia στη δυναμική του Public Group.

Public Group: Με Νέο Διοικητικό Συμβούλιο επιταχύνει το αναπτυξιακό του πλάνο

O Γιάννης Καραγιάννης

Διαβάστε Επίσης

Επιπλέον, το Δ.Σ. εμπλουτίζεται με νέα Ανεξάρτητα, Μη Εκτελεστικά Μέλη με σημαντική εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για τους κ.κ. Patricia Walker και Σοφοκλή Γιαννακού που θα συνεισφέρουν στον στρατηγικό σχεδιασμό και τις νέες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η διοικητική ομάδα της εταιρίας, με στόχο να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της, να παρουσιάζει διαρκώς καινοτομίες στην αγορά και να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αγορών στους πελάτες της. Επίσης, το Δ.Σ. του Public Group καλωσορίζει ως σύμβουλο τον Jeremy Fennell, που θα συμβάλει στην εξέλιξη της omnichannel στρατηγικής του.

Patricia Walker

Η Patricia Walker

Έχοντας διατελέσει μέλος της Διοικητικής ομάδας από τη θέση της ως President Home & Services στην Best Buy και με εμπειρία ως Senior Managing Director of North American Retail στην Accenture, η Patricia Walker ορίζεται Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. Η Patricia συνέβαλε καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό της Best Buy μέσω της ανάπτυξης νέων υπηρεσιών που προσφέρονται στο σπίτι (in-home services) και ενός ολοκληρωμένου πακέτου συνδρομητικών υπηρεσιών, καθώς και μέσω του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της ομάδας τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών Geek Squad, που αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα παροχής τεχνικών υπηρεσιών στην αγορά του retail. Η Patricia συνεργάστηκε με κορυφαίους retailers των Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια της θητείας της στην Accenture. Από τη νέα της θέση, θα συμβάλει ουσιαστικά στη στρατηγική για την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών και τη διαμόρφωση μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη.

Σοφοκλής Γιαννακού

Ο Σοφοκλής Γιαννακού

Με πολυετή θητεία σε υψηλόβαθμες θέσεις στον τομέα της χρηματοοικονομικής διαχείρισης στις Ahold Delhaize Group (AB Vassilopoulos & South-Eastern Europe), British American Tobacco Hellas και KPMG, o Σοφοκλής Γιαννακού ορίζεται επίσης Μη Εκτελεστικό Μέλος στο Δ.Σ. O κ. Γιαννακού διαθέτει 26 χρόνια εμπειρίας σε επιχειρηματικούς κλάδους, όπως είναι το λιανεμπόριο τροφίμων, η καπνοβιομηχανία και ο τουρισμός και πολύτιμο know-how σε τομείς όπως τα M&As, η οικονομική διαχείριση, τα χρηματοοικονομικά, η λογιστική διαχείριση και ο οικονομικός έλεγχος, οι αποτιμήσεις και το due diligence, ο στρατηγικός σχεδιασμός, το business planning και marketing/business development. Ο Σοφοκλής είναι επίσης Πρόεδρος του Δ.Σ. της AB Βασιλόπουλος Α.Ε.

Jeremy Fennell

Ο Jeremy Fennell

Φέρνοντας μαζί του σημαντική εμπειρία από την SSP, κορυφαία εταιρία στην αγορά του food travel, καθώς και στην Dixons Retail, ο Jeremy Fennell ορίζεται σύμβουλος του Δ.Σ. Ο κ. Fennel γνωρίζει πολύ καλά την αγορά του πολυκαναλικού λιανεμπορίου ηλεκτρονικών ειδών, καθώς ο ίδιος συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχή μετάβαση της Currys από μία παραδοσιακή επιχείρηση σε έναν σημαντικό omnichannel παίκτη.

Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Piet για την ουσιαστική συνεισφορά του στον μετασχηματισμό της εταιρίας, σε μια περίοδο με ιδιαίτερες προκλήσεις για τον κλάδο του retail. Η μεγάλη εμπειρία του στο retail και e-commerce αποτέλεσε σημαντικό οδηγό για τη διοικητική ομάδα, διαμορφώνοντας ένα ισχυρό στρατηγικό πλάνο για τη μεταμόρφωση της εταιρίας σε κορυφαίο omnichannel retailer. Παράλληλα, θα ήθελα να καλωσορίσω στο Διοικητικό Συμβούλιο την Patricia, τον Σοφοκλή και τον Jeremy. Πρόκειται για κορυφαία στελέχη που έχουν συνεισφέρει στον επιτυχημένο μετασχηματισμό εταιρειών-κολοσσών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία τους θα συμβάλει στη στρατηγική ανάπτυξη του νέου Public Group και θα υποστηρίξει την προσπάθεια της διοικητικής ομάδας και όλων των εργαζομένων στον Όμιλο να γίνονται κάθε μέρα ακόμη καλύτεροι, διαμορφώνοντας τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης, σε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 29 Ιουν 2022 | 08:37

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου - Ποιους αφορούν τα νέα ξεκινήματα

Ευνοούνται τα ζώδια του Νερού και της Γης του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 5η-9η μοίρα.

ΣΕ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ 25 Ιουν 2022 | 00:02

Με ανοιχτούς ορίζοντες: Ένα ξεχωριστό σπίτι στην Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στην ελευθερία και την πειθαρχία [εικόνες]

Ένα ήρεμο σπίτι που δεν φοβάται να πειραματιστεί και να ξεπεράσει τις νόρμες στη διακόσμηση.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 23 Ιουν 2022 | 08:57

Καλοκαιρινοί έρωτες: Ποια ζώδια θα έχουν ένα έντονο καλοκαίρι;

Η αγάπη δεν έχει ηλικία, ανήκει σε όλους και χτυπά δυνατά και με γρήγορους ρυθμούς. Σε αυτό το δύσκολο, όπως φαίνεται, καλοκαίρι, ο έρωτας μπορεί να είναι μια ισχυρή διέξοδος από την πραγματικότητα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ 22 Ιουν 2022 | 06:30

Θεϊκή συνταγή για τούρτα παγωτό με 3 μόνο υλικά - Πανεύκολη, με σούπερ γεύση

Ο σεφ Δημήτρης Μιχαηλίδης μάς προτείνει την πιο τέλεια, πανεύκολη και γευστική τούρτα παγωτό με τρία μόνο υλικά!

20 Ιουν 2022 | 15:20

Η εταιρεία Βίκος υποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία, το ύψιστο δώρο αγάπης για τον συνάνθρωπο

H εταιρεία Bίκος μας καλεί για μία ακόμη φορά να κάνουμε μία ανεκτίμητη πράξη αλτρουισμού και αλληλεγγύης και να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ 20 Ιουν 2022 | 06:23

Συνταγή για το απόλυτο μπισκοτογλυκό ψυγείου που θα σας ξετρελάνει - Η σοκολάτα το απογειώνει

Μπισκοτογλυκό ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ένα εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι μπερ, μπανάνα και επικάλυψη σοκολάτας. Καλοκαιρινό και δροσερό.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ PROJECT 18 Ιουν 2022 | 09:49

Με ανοιχτούς ορίζοντες: Ενα ξεχωριστό project με έμφαση στη διαφάνεια

Ο ήλιος και η θάλασσα στήνουν ένα αέναο παιχνίδι αντικατοπτρισμών στην κατοικία αυτή με θέα το απέραντο γαλάζιο

17 Ιουν 2022 | 11:57

Όλη η Αθήνα μία Σκηνή από τις 18 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου 2022

Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει πολιτισμό σε όλες και όλους: 43 μέρες, 70+ εκδηλώσεις, 17 γειτονιές σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, με ελεύθερη είσοδο

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 17 Ιουν 2022 | 06:51

Τοπ συνταγή του Ακη Πετρετζίκη για αμερικάνικο cheesecake σε ξυλάκι - Θα ξετρελαθείτε

Μία ιδιαίτερη συνταγή γλυκού από τον Ακη Πετρετζίκη. Αμερικάνικο cheesecake σε ξυλάκι, έτοιμο σε λίγη ώρα!

16 Ιουν 2022 | 15:26

Happy people: Η εταιρεία με τα χίλια πρόσωπα

Η Happy People πιστεύει στη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα και το αποδεικνύει στην πράξη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 16 Ιουν 2022 | 08:50
ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 16 Ιουν 2022 | 07:04

Ακης Πετρετζίκης: Συνταγή για κολασμένο μπανόφι σε κούπα - Ετοιμο σε μόλις 3 λεπτά

Συνταγή για το πιο... κολασμένο μπανόφι, μας δίνει ο Ακης Πετρετζίκης, το οποίο είναι έτοιμο σε μόλις 3 λεπτά!