Αγαπητή λευκή κυρία, θα πρέπει να αγαπήσετε το μαύρο σας μωρό...

Ενα λάθος στον δότη σπέρματος, είχε ως αποτέλεσμα να γεννήσει μαύρο μωρό. Τι κι αν έκανε μήνυση στην τράπεζα σπέρματος; Πρέπει να αγαπήσει τη μαύρη κόρη της.

agapiti-leuki-kuria-tha-prepei-na-agapisete-to-mauro-sas-mwro
|
SHARE THIS
0
SHARES

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζένιφερ Κράμπλετ νόμιζε ότι ο δότης σπέρματος Νο. 380 ήταν ένας λευκός, ξανθός άνδρας. Τελικά έλαβε το σπέρμα του Νο. 330 που ήταν αφροαμερικανός.

Η γυναίκα, η οποία ζει με την ομόφυλη σύντροφό της, κατέθεσε μήνυση κατά της τράπεζας σπέρματος, γιατί το λάθος αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γεννήσει ένα μαύρο μωρό.

Η 36χρονη Τζένιφερ Κράμπλετ, δήλωσε ότι απλά ήθελε το μωρό της να της μοιάζει, και ότι τώρα ζητά αποζημίωση για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι αγαπάει την κόρη της και ότι δεν θέλει οι άνθρωποι να πιστέψουν το αντίθετο.

«Δεν ζούμε στη Νέα Υόρκη. Ζούμε στο Οχάιο, σε μια μικρή κοινωνία και ήδη έχουμε πολλά προβλήματα ως λεσβιακό ζευγάρι. Δεν θέλω η κόρη μας να περάσει τα ίδια.»

Η Κράμπλετ είπε στα ΜΜΕ ότι μία φίλη της, η οποία μαζί με τον λευκό σύζυγό της μεγαλώνει ένα μαύρο παιδί, της εξομολογήθηκε ότι το παιδί της, που είναι πλέον 9 ετών, νιώθει άσχημα και παρακαλάει να ήταν λευκό, για να το αποδεχτούν στην κοινωνία. Και ανησυχεί ότι και το δικό της παιδί, ίσως αισθανθεί έτσι.

Ζητά χρήματα για να αλλάξει ζωή

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η τράπεζα σπέρματος, θα ήταν τόσο απρόσεκτη» λέει η 36χρονη, η οποία ζητά πλέον αποζημίωση για να μετακομίσει σε άλλη πόλη και να λάβει ψυχολογική υποστήριξη.

Αυτά που λέει η 36χρονη, ίσως να ακούγονται λογικά. Σύμφωνα με έρευνες στην Αμερική, οι περισσότεροι λευκοί δεν έχουν κανέναν μαύρο φίλο στο περιβάλλον τους. 

Και φυσικά δεν ζήτησαν να γίνουν οι ζωές τους ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα. Ναι, η τράπεζα σπέρματος έκανε μεγάλο μπέρδεμα και θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Και τα χρήματα που θα λάβει η οικογένεια ως αποζημίωση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως για να παρέχουν στην μικρή την κατάλληλη εκπαίδευση και την ψυχολογική της ενδυνάμωση, για να μεγαλώσει με χαρά και αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός της.

Αλλά, τα χρήματα δεν αρκούν. Μόνο η οικογένειά της θα μπορέσει να την βοηθήσει να μην μισήσει τον εαυτό της, ή τους άλλους μαύρους ανθρώπους μεγαλώνοντας.

Το σίγουρο είναι ότι η 36χρονη μητέρα, θα πρέπει να αγαπήσει και να μεγαλώσει το μαύρο της μωρό, όπως θα έκανε αν ήταν λευκό.

Μόνο έτσι το παιδί θα αισθανθεί ότι ταιριάζει με το περιβάλλον γύρω του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook