Αιχμηρό βίντεο κατά ρατσισμού στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Καλφαγιάννη

Βίντεο που «μαστιγώνει» τη ξενοφοβία μας ως λαός από τον ΟΗΕ για τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστεί ο Φισφής (Κάψε το σενάριο) και Καλφαγιάννης (Κάτω Παρτάλι).

SHARE THIS
0
SHARES

 

  Ο ένας είναι ο Γιάννης Πιλίσχι και ο άλλος ο Βίκτωρας Μπούρας - Βαλέσας. Συναντιούνται σε μια αποβάθρα τρένου. Ποιος είναι ο ΄Ελληνας και ποιος ο ξένος; Μέσα από μια ενδιαφέρουσα και συγκινητική στιχομυθία με ευθείες «βολές» στο συντηρητισμό και την ξενοφοβία που μας μαστίζουν ως λαό έρχονται στην επιφάνεια στερεότυπες αντιλήψεις, παγιωμένες συμπεριφορές, αλλά και αλήθειες που ορισμένοι επιλέγουν να αγνοούν. Θα αλλάξουν τα «κουτάκια»;

  Τι κοινό μπορεί να έχουν δύο άγνωστοι σε μια αποβάθρα τρένου; Αυτή η τυχαία συνάντηση των ηθοποιών Λάμπρου Φισφή και Λεωνίδα Καλφανιάννη (Κάτω Παρτάλι) βρίσκεται στο επίκεντρο του αντιρατσιστικού βίντεο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα, σενάριο Λάμπρου Φισφή και παραγωγή της εταιρείας Small Planet με τίτλο «Βγες από τα στερεότυπά σου». Δείτε το.

Οι συντελεστές

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Φισφής, Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Κάμερα: Γιάννης Αυγερόπουλος, Γιώργος Σανταμούρης

Ήχος: Θωμάς Σοφιανόπουλος

Μοντάζ: Θοδωρής Ποπέσκου

Βοηθός: Μανουέλα Ψημίτη

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook