Νέο hit του Notis Σφακιανάκη: Η χούντα θα είχε αίσιο τέλος

Συνεχίζει τους χουντικούς ύμνους ο Νότης Σφακιανάκης, λέγοντας ότι δεν άφησαν τον Παπαδόπουλο να ...σώσει την Ελλάδα. Απάντηση σε Λαζόπουλο.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Μια μεγάλη του επιτυχία ήταν το «Μετανιώνω» αλλά ο Νότης Σφακιανάκης ή Notis δεν μετανιώνει ποτέ, μόνο επιμένει δίνοντας συνέχεια στις φιλοχουντικές δηλώσεις. Τι νεότερο είπε; "Η δικτατορία του Παπαδόπουλου θα είχε αίσιο τέλος για την Ελλάδα, εάν δεν την είχαν καταλύσει".

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομή του Σκάι, ο τραγουδιστής παραλλήλισε τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα με αυτή του Παύλου Φύσσα, συμπεραίνοντας ότι «και η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση εφόσον ο δράστης Καλαμπόκας ανήκε στην ΝΔ».

Ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε εκ νέου να στηριχθεί η Χρυσή Αυγή, ωστόσο επέμεινε ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.Αναφερόμενος στην κριτική που του άσκησε ο Λάκης Λαζόπουλος («καταλαβαίνω ότι το μυαλό του με τον τρόπο που δουλεύει, δεν μπορεί να παράγει κάτι άλλο») απάντησε ότι «εγώ δεν έχω πάρει λεφτά απο το δημόσιο».

Τέλος, "αποκάλυψε" ότι η Δέσποινα Βανδή δεν του τηλεφώνησε για την ακύρωση της συνεργασίας τους και απλώς τον ενημέρωσε με ένα γραπτό μήνυμα."Στείλε ένα μήνυμα ένα σήμα" που τραγουδούσε ο Νotis το 1992. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook