Τα ισχυρά χέρια που «πολεμούν» τις διακρίσεις [βίντεο]

7 καλλιτέχνες, 5 τέχνες, 2 χέρια, 1 ισχυρό μήνυμα ενάντια στις διακρίσεις. Δείτε το βίντεο που τιτλοφορείται «Χέρια κατά των Διακρίσεων» & στέλνει μοναδικό μήνυμα.

SHARE THIS
0
SHARES

Ένα μήνυμα από τον οργανισμό Magenta για την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στον Ρατσισμό, γεμάτο ευαισθησία, αγάπη και δημιουργικότητα. Ο οργανισμός που έχει αναρτήσει το βίντεο «Hands against discrimination» στο youtube, ελπίζει, όπως χαρακτηριστικά γράφει, να δώσει το έναυσμα σε όλους να ενώσουν τα χέρια και να σταματήσουν τον ρατσισμό με πράξεις και να χτίσουν από την αρχή μία κοινωνία γεμάτη ειρήνη και ισότητα. 

H δημιουργία της Sara Toscano (PT) ενώνει τη δουλειά του ποιητή Θωμά Τσαλαπάτη (GR), του συνθέτη Μάνου Αθανασιάδη (GR), της τραγουδίστριας Κατερίνας Κοζαδίνου (GR/ PL), του σκηνοθέτη Στέλιου Μαυρογιάννη (GR), της γραφίστριας Κατερίνας Παππού (GR) και του φωτογράφου Alexandre Cabrita (PT).

Η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Μη Κυβερνητικής οργάνωσης Magenta, που δραστηριοποιείται διεθνώς στο διαδίκτυο, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από δωρεές ατόμων από όλο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding.

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook