Τον κορόιδευαν για τα μαλλιά του, μέχρι που έμαθαν τη συγκλονιστική αλήθεια

O 8χρονος Christian McPhilamy είναι ο ήρωας και το πρότυπο της ημέρας, καθώς απέδειξε ότι η ωριμότητα και η συμπόνια του είναι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία του.

ton-koroideuan-gia-ta-mallia-tou-mexri-pou-emathan-ti-sugklonistiki-alitheia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο μικρός Christian είδε μια διαφήμιση του νοσοκομείου  St. Jude's Children's Research όπου παρατήρησε ότι πολλά από τα παιδιά που εμφανίζονταν δεν είχαν μαλλιά. 

 

Με παρότρυνση της μητέρας του έψαξε και βρήκε μια οργάνωση που δέχεται δωρεές μαλλιών για να τα μετατρέψει σε περούκες για παιδιά με καρκίνο και άλλα προβλήματα υγείας που προκαλούν αλωπεκίασης. 

Ο μικρός Christian, στα έξι του μόλις πήρε την απόφαση να μακρύνει τα μαλλιά του και δεν επέτρεπε να του τα κουρέψουν. Αυτά τα δύο χρόνια που μάκραινε τα μαλλιά του, δέχτηκε πολλά πειράγματα, άσχημα σχόλια και bullying από τους συμμαθητές του.

 

«Πολλοί τον αποκάλεσαν κορίτσι, ακόμα και οι δάσκαλοί του συνιστούσαν να κουρευτεί.» έγραψε στο Facebook η μητέρα του.

Πριν λίγες μέρες τα μαλλιά του μικρού Christian έφτασαν τα 25 εκατοστά και ήρθε η ώρα να κουρευτεί για να κάνει τη δωρεά και να ολοκληρώσει την αποστολή του. 

 

Αυτό το παιδί είναι πια ο ήρωας της ημέρας και παράδειγμα για όλους μας. Η δημοσιοποίηση της πράξης του έγινε αμέσως viral και τα κοινωνικά δίκτυα την υποδέχθηκαν με διθυράμβους.

 

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook