«Υπό απειλή» τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη

Ο Νίκος Πέππας, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Χαράλαμπος Αγγουράκης εκφράζουν τον προβληματισμό και τις θέσεις τους για την αποδυνάμωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη

|
SHARE THIS
0
SHARES

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Νίκος Πέππας με τη Ν.Δ.,Τασία Χριστοδουλοπούλου με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Χαράλαμπος Αγγουράκης με το Κ.Κ.Ε τοποθετούνται για τους μετανάστες, το τζαμί, τα δικαιώματα των ΑμεΑ

Για τα ανθρώπινα δικαιώματα: «Ανοχή στη διαφορετικότητα» σημαίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον Νίκο Πέππα, ο οποίος θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει κάνει βήματα αλλά έχει ακόμα δρόμο.«Ουδέτερος όρος που χρησιμοποιείται από την εξουσία» λέει η Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία διευκρίνισε ότι στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α μιλάνε «για πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα» που είναι τα όπλα των πολιτών. Ο Χαράλαμπος Αγγουράκης αναφέρει ότι  « το πρόβλημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οξύνεται στην περίοδο της οικονομικής κρίσης» και θεωρεί επικίνδυνες τις ευρωπαϊκές πολιτικές που προσπαθούν να εξισώσουν τον κομμουνισμό με τον φασισμό. 

Για τους μετανάστες:Καλύτερη φύλαξη των συνόρων μας και αξιοπρεπή διαβίωση για τους μετανάστες ζητεί ο Νίκος Πέππας.
Ο σεβασμός και η εφαρμογή των Διεθνών Συνθηκών που αφορούν στους πρόσφυγες και στους μετανάστες είναι η λύση, μας είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Αποδέσμευση από την Ευρώπη, κατάργηση του Frontex και ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες εργαζόμενους ζήτησε ο Χαράλαμπος Αγγουράκης.

Για το τζαμί: «Ναι» στο τζαμί στην Αθήνα από τον Νίκο Πέππα,
«όχι στη δημιουργία συνθηκών γκέτο» γι΄αυτό καλύτερα περισσότερα τεμένη είπε ο Χαράλαμπος Αγγουράκης. Συμφωνεί η Τασία Χριστοδουλοπούλου για το τζαμί στην Αθήνα και εκφράζει το εύλογο ερώτημα: « Αφού όλοι συμφωνούν τι εμποδίζει τελικά τη δημιουργία του;» 


   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook