Dadbod: 10 + 1 λόγοι που στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα

Λένε ότι είναι ανθυγιεινό. Τα πρότυπα ομορφιάς θέλουν να την ανορθώσουν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν ένας άντρας έχει κοιλίτσα είναι πιο ερωτεύσιμος. Οι λόγοι;

dadbod-10--1-logoi-pou-stis-gunaikes-aresoun-oi-antres-me-koilitsa
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τί είναι dadbod; Είναι ο σωματότυπος του άντρα που έχει ελαφριά κοιλίτσα (σαν πρησμένη από την μπύρα) και δεν έχει και την τελειότερη σχέση με το γυμναστήριο. Παρά τα αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά της, η κοιλίτσα, πάντα ήταν ερωτεύσιμη για τα περισσότερα κορίτσια εκεί έξω, καθώς στο τέλος τέλος,  θέλουμε, να βγαίνουμε με έναν αληθινό άντρα και όχι με μια διαφήμιση του Calvin Klein… 

Η κοιλίτσα είναι σέξι επειδή είναι αυθεντική! Καμία, άλλωστε, δεν είναι ίδια με κάποια άλλη και όλες λένε μια ιστορία που δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει με push ups. Την αγαπάς γι’ αυτό που είναι όχι για αυτό που μπορεί να γίνει.

 

Παρακάτω θα βρείτε τους 10 + 1 λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε την κοιλίτσα στον άντρα: 

1.    Δεν νιώθεις ανταγωνισμό

Όταν είσαι με κάποιον που έχει dadbod δεν σκέφτεσαι κομπλεξικά, τύπου: «έφαγα 4 μπισκότα όταν πήγε να παίξει μπάσκετ. Πρέπει να τα κάψω για να μη χάσω την μπάλα...»

2.    Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου

Δεν σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, ότι αυτός είναι πιο ελκυστικός από εσένα. Ποιότητα ζωής το λένε αυτό!

3.    Δεν θα ανησυχείς ότι θα σε απατήσει

Εκτός αν η κοιλίτσα, τελικά, αρέσει σε πολλά κορίτσια και εσύ έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση.

4.    Η χαρά της αγκαλιάς 

Σε ποιες αρέσουν οι αγκαλιές με τις πέτρες; Η ζεστασιά της κοιλίτσας είναι η απόλυτη αγκαλιά τελικά. 

5.    Ποτέ δεν θα σε προσβάλει για το σώμα σου

Η κοιλίτσα διώχνει τις ανασφάλειες που έχουμε για το κορμί μας και μας απελευθερώνει στο κρεβάτι. Ποτέ δεν θα σου πει ότι χαλάρωσες, ή θα σου προτείνει να πιεις ένα smoothie φρούτων ενώ έχεις πεθυμήσει τη γεύση ενός milkshake.

6.    Ο άντρας με κοιλίτσα ξέρει να περνά καλά

Η προσωπικότητά του είναι όπλο που πυροβολεί εξ επαφής. Δεν θα ανησυχήσει ποτέ για τις θερμίδες ούτε θα περιορίσει τον εαυτό του από το να ζει...

7.    Κανείς σας δεν θα είναι επιφανειακός

Δεν είναι παθιασμένος με την εμφάνισή του, εστιάζει σε αυτά που έχουν σημασία. Το βάρος του μπορεί να το αλλάξει ένας άνθρωπος, όχι όμως την προσωπικότητά του.

8.    Έχεις από κάπου να «κρατηθείς»

Ειδικά την ώρα του σεξ το να νιώθεις το βάρος του άντρα πάνω σου είναι εξαιρετικά διεγερτικό. Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο αλλά η κοιλίτσα σου δίνει πολλά να αγαπήσεις. 

9.    Ξέρεις πως θα είναι σε 20 χρόνια

Αυτό είναι το καταπληκτικό με την κοιλίτσα, είναι ο τύπος του σώματος που θα έχει ο αγαπημένος ακόμα κι όταν γίνει μπαμπάς. 

10.    Δείχνει κούκλος σε κουστούμι

Όταν φοράνε οι άντρες κουστούμια είναι ελκυστικοί. Όταν όμως έχουν και κοιλίτσα είναι εκτός συναγωνισμού. Τα σακάκια και τα τζάκετς έχουν τέτοιο ογκώδες κόψιμο στην πλάτη για κάποιο λόγο.

11. Δεν κρίνετε ο ένας τον άλλον

Σε σέβεται όπως είσαι και ίδιο εκλαμβάνει από εσένα. Αν κάποιος προσπαθήσει να σε βλάψει θα μπει στη μέση να «καθαρίσει» για χάρη σου. 

Πηγή: elitedaily.com

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook