Η Δίαιτα της Κρίσης: Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά

Το καλό της οικονομικής κρίσης είναι η ευκαιρία που δίνει αυτή η δύσκολη εποχή να πούμε ένα μεγάλο «ναι» σε ένα υγιεινό μοτίβο διατροφής

i-diaita-tis-krisis-eukola-grigora-oikonomika
SHARE THIS
0
SHARES

Το μοτίβο της διατροφής που ακολουθούσαν όλοι οι άνθρωποι το 1960 –ναι υπάρχουν πολλές ομοιότητες του σήμερα με το τότε –λόγω παρόμοιων συνθηκών ζωής είναι ότι ήταν υγιεινό. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι, πως η υγεία όλων, πριν πενήντα χρόνια, ήταν πολύ καλύτερη.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
Λόγω τον δύσκολων οικονομικών σας συνθηκών,διαγράψτε από την διατροφή σας ακριβές τροφές, όπως το κόκκινο κρέας και καλωσορίστε στην καθημερινότητά σας φυσικές τροφές, που μπορεί να είναι φτηνές, αλλά γεμάτες με μεγάλη θρεπτική αξία.Αναφερόμαστε σε όσπρια, φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και δημητριακά ολικής άλεσης.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ
Παρακάτω σας δίνουμε αρκετές επιλογές για το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό αλλά και τα σνακ που θα καταναλώσετε τόσο στο δεκατιανό σας, όσο και στις απογευματινές ώρες –φροντίστε να είναι δυόμιση με τρεις πριν το τελευταίο σας γεύμα. Επιλέξτε αυτές που θέλετε και κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς.  Όσον αφορά στην επιτυχία της δίαιτας, αυτή είναι σίγουρα εξασφαλισμένη. Εμπιστευτείτε μας.

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook