Ιπτάμενο πολυτελές διαμέρισμα με... μπάτλερ

Σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μπάτλερ, εκπαιδευμένο στην Butler Academy του Λονδίνου. Οχι δεν πρόκειται για αγγελία κοινού διαμερίσματος. Είναι το νέο ιπτάμενο διαμέρισμα της Etihad.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Και το όνομα αυτού, «The Residence». Η Εtihad Airlines αποκαλύπτει το εντυπωσιακό πολυτελές ιπτάμενο διαμέρισμα το οποίο φιλοξενείται στα αεροσκάφη Α380 της αεροπορικής εταιρείας.

Η Etihad, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που έχει βάση στο Άμπου Ντάμπι, έχει δημιουργήσει ότι πιο κοντινό υπάρχει σε ιδιωτικό τζετ, μέσα σε ένα εμπορικό αεροπλάνο.

Ονομάζεται «Τhe Residence» (Η Κατοικία) - μία 11,6 τετραγωνικών μέτρων, τριών δωματίων καμπίνα η οποία θα αφορά, μέσα στο επόμενο 12μηνο, όλες τις πτήσεις Α380 της Etihad Α380 – και διαθέτει σαλόνι, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (1,2 μέτρα πλάτος), μπάνιο και προσωπικό μπάτλερ, εκπαιδευμένος μάλιστα στην Butler Academy στο Λονδίνο, καθώς και ένα ταξιδιωτικό θυρωρό και έναν προσωπικό σεφ.

Η Etihad προσφέρει επίσης, στα αεροσκάφη τύπου Α380, εκτός από το The Residence, και ιδιωτικές σουίτες, με το όνομα «First Apartment», που είναι 74% μεγαλύτερες από τις υπάρχουσες σουίτες, με δερμάτινες πολυθρόνες και καναπέ 203 εκατοστών που μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι, τηλεόραση, mini-bar και ντουλάπα.

Για να απολαύσετε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαθέσιμες μέχρι στιγμής στις πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Λονδίνου, θα πρέπει πληρώσετε περίπου 20.000 δολάρια, είτε πρόκειται για έναν είτε για δύο επιβάτες.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook