Κάνε το κινητό, τον προσωπικό σου γυμναστή!

Ξέχνα γυμναστήρια και προπονητές! Κατέβασε στο smart phone σου τις πιο έξυπνες εφαρμογές και ξεκίνα σκληρή προπόνηση στο σπίτι.

kane-to-kinito-ton-proswpiko-sou-gumnasti
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πλησιάζει φθινόπωρο και εύλογα θα σκέφτεστε πως μπορείτε να κρύψετε τα παραπανίσια κιλά κάτω από τα φθινοπωρινά σας ρούχα. Σκεφτείτε όμως κάτι...Μήπως αξίζει να «χτίσετε» τους κοιλιακούς σας, για τις τελευταίες σας βουτιές τον Σεπτέμβρη;

Δείτε μερικές από τις εφαρμογές που υπόσχονται να σας βάλουν σε πρόγραμμα και να σας «γραμμώσουν».

Nike Training Club

Πάνω από 100 ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης, μερικά από τα οποία σχεδιασμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού, όπως η Μαρία Σαράποβα, περιμένουν να σας προπονήσουν δυναμικά. Μέσα από βίντεο χρονικής διάρκειας 10 λεπτών έως μία ώρας, οι προπονητές σας οδηγούν βήμα-βήμα σε προγράμματα που περιλαμβάνουν από γιόγκα μέχρι κυκλικές προπονήσεις.

Yoga Studio

Δεν έχει σημασία αν δεν μπορείτε ακόμη να ξεχωρίσετε τη διαφορά ανάμεσα στη στάση της γάτας και τον χαιρετισμό στον ήλιο. Αυτή η εφαρμογή σας μαθαίνει μέσω βιντεοσκοπημένων συνεδριών, πάνω από 200 στάσεις στη γιόγκα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τις ήδη υπάρχουσες προπονήσεις ή να δημιουργήσετε τις δικές σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

FitStar

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, δημιουργεί για εσάς ένα εξαιρετικά εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα, τους στόχους και την πρόοδο σας. Οι προπονήσεις δεν απαιτούν εξοπλισμό, εκτελούνται σε μικρό χώρο και προσαρμόζονται απόλυτα στο χρόνο που έχετε στη διάθεση σας.

Hot5 Fitness

Εννιά διαφορετικοί προπονητές είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν 5λεπτες -υψηλής έντασης- προπονήσεις. Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινότητα τους, οποιαδήποτε στιγμή, καθορίζοντας παράλληλα και το ποσό των θερμίδων που θέλουν να κάψουν.

Fitocracy

Η μοναδική αυτή εφαρμογή, καταγράφει και συλλέγει σε μια βάση δεδομένων όλες σας τις δραστηριότητες , από το πόσα σκαλιά ανεβαίνετε μέχρι πόση ώρα χορεύετε σε ένα ξέφρενο πάρτυ, και σας ανταμείβει με πόντους. Παράλληλα το fitocracy σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με διαδικτυακούς φίλους και να τους «ανταγωνίζεστε», συγκρίνοντας τους πόντους σας.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook