Σεξ ή ύπνο; Το δεύτερο απαντούν οι γυναίκες

Ο ύπνος και όχι το σεξ φαίνεται πως λείπει από τις γυναίκες της Δύσης και της Ασίας. Αυτό προκύπτει από τις απαντήσεις 4.300 γυναικών!

seks-i-upno-to-deutero-apantoun-oi-gunaikes
SHARE THIS
0
SHARES

Περισσότερες από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν πληθώρα θεμάτων σχετικά με το σεξ, τον ύπνο έως την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.

Τι απάντησαν;

Οι Βρετανίδες σε ποσοστό 68%, οι Αμερικανίδες σε ποσοστό 60% αλλά και οι Κινέζες σε ποσοστό 70% δήλωσαν πως προτιμούν έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνουν σεξ. Αντίθετα, οι Βραζιλιάνες φαίνεται πως έχουν άλλες προτεραιότητες καθώς μόλις το 38% επέλεξε τον ύπνο απέναντι στο σεξ.

Μάλιστα, στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία το σεξ έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και απέναντι στην τεχνολογία. Κι όμως πλειονότητα των γυναικών είπε πως θα προτιμούσε να περάσει τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους.

Μετά από αυτό μάλλον δεν είναι το γεγονός πως το 80% είπαν επίσης ότι θα προτιμούσαν τα χρήματα έναντι του σεξ αλλά και της κοινωνικής δύναμης, δεδομένου ότι αυτά εξασφαλίζουν το μέλλον της οικογένειά τους, το οποίο οι ίδιες βάζουν πάνω από τις δικές τους ανάγκες. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την έρευνα, αυτό δεν σημαίνει πως όλες τους θα ήθελαν να είναι κατ’ ανάγκην πλούσιες. Ίσα-ίσα αυτό που φαίνεται πως επιθυμούν είναι η οικονομική σταθερότητα, την οποία όταν κλήθηκαν να ορίσουν περιέγραψαν ως οικογένεια και ευτυχία, και όχι ως πολυτέλειες και πλούτη. 

Χάσμα στο ζήτημα της τρίτης ηλικίας

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας δημοσίων σχέσεων FleishmanHillard και του εκδοτικού οργανισμού Hearst, αποκάλυψε επίσης πως η τρίτη ηλικία, όπως εκλαμβάνεται, διαφέρει από χώρα σε χώρα. 

Οι γυναίκες σε ΗΠΑ, Βρετανία και Βραζιλία πιστεύουν πως η τρίτη ηλικία ξεκινά στα 70 χρόνια, ενώ στην Κίνα η τρίτη ηλικία πιστεύεται πως έρχεται πολύ νωρίτερα (50 έτη για τις γυναίκες και 60 για τους άντρες).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook