Θέλετε κορμί χορεύτριας; Κορυφαία μπαλαρίνα αποκαλύπτεται...

Το κορίτσι θαύμα που της είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει μπαλαρίνα, εξομολογείται το μυστικό για να αποκτήσουμε κορμί σαν το δικό της.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το κορίτσι θαύμα, που της είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει μπαλαρίνα, γιατί στα 13 της χρόνια ήταν πολύ μεγάλη, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να αποκτήσουμε σώμα χορεύτριας (δείτε το βίντεο):

Είσαι μόνο εσύ και το σώμα σου

«Εμείς οι χορευτές, δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για το σώμα μας. Γίνεται μυώδες χωρίς να σηκώνουμε βάρη.

Δεν παρεμβαίνει τίποτα άλλο. Είσαι μόνο εσύ και το σώμα σου.

 

Η τεχνική του μπαλέτου

Η τεχνική του μπαλέτου υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια, και δημιουργήθηκε για να μπορούμε να χτίζουμε ένα απίστευτα δυνατό αλλά ομοιόμορφο σώμα.

Δεν χρειάζεται να σηκώσεις βάρη, ή τίποτα τέτοιο. Είναι τόσο απλό όσο το να σηκώσεις τα χέρια σου και να τα κρατήσεις ψηλά.

H Mίστι Κόπελαντ σε νεαρή ηλικία.
H Mίστι Κόπελαντ σε νεαρή ηλικία.
H Mίστι Κόπελαντ σε νεαρή ηλικία.
H Mίστι Κόπελαντ σε νεαρή ηλικία.

Ετσι ακριβώς, τόσο απλά, το σώμα σου χτίζει μύες.

Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν: Τι κάνεις με το σώμα σου; Τίποτα, τους απαντάω. Απλά κρατάω τα χέρια μου ψηλά, όπως όταν χορεύω, τους απαντώ. Δεν σηκώνω βάρη ή τίποτα τέτοιο.

Η Μίστι Κόπελαντ σήμερα.
Η Μίστι Κόπελαντ σήμερα.

Για πόδια και γλουτούς σαν άγαλμα

«Το βαθύ pliè (βαθύ κάθισμα) είναι μια άσκηση που βοηθάει πολύ, και είναι κάτι που κάνουμε πολλές φορές κάθε μέρα εμείς οι χορευτές. Και αυτό συμβάλλει πολύ στο να γυμναστούς τα πόδια, οι γλουτοί, οι προσαγωγοί».

Περίπου σαν την παρακάτω φωτογραφία (φυσικά δεν χρειάζεται να φορέσετε πουέντ, η κίνηση και μόνο αρκεί). 

 
 

Η μαύρη μπαλαρίνα με την απίστευτη ιστορία ζωής

Η Μίστι Κόπελαντ, είναι μια μπαλαρίνα που της είπαν ότι δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ μπαλαρίνα, όταν αποφάσισε να ξεκινήσει στα 13 της χρόνια. Της είπαν ότι ήταν μεγάλη, ότι το σώμα της ήταν ιδιαίτερα μυώδες. Και εκείνη, όχι απλώς έγινε, αλλά σήμερα είναι κορυφαία μπαλαρίνα και η δεύτερη μαύρη μπαλαρίνα στην ιστορία του American Ballet Theatre.

Το τελευταίο διάστημα, η Μίστι Κόπελαντ πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της διεθνούς εταιρείας αθλητικών ειδών Under Armour με τίτλο: «I will what I want».

Δείτε την απίστευτη ιστορία της ζωής της και εμπνευστείτε από εκείνη, πατώντας εδώ: «Δεν μπορείς να γίνεις μπαλαρίνα» της είπαν. Κι όμως εγινε.

 
 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook