Το Run Greece «έτρεξε» στη Λάρισα

Με επιτυχία άνοιξε η αυλαία της φετινής διοργάνωσης RUN GREECE με πρώτο σταθμό τη Λάρισα.

to-run-greece-etrekse-sti-larisa
SHARE THIS
0
SHARES

Με επιτυχία άνοιξε η αυλαία της φετινής διοργάνωσης RUN GREECE με πρώτο σταθμό τη Λάρισα. Οι αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ και παιδιών RUN GREECE-Λάρισα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση της πόλης και την υποστήριξη της WIND, διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα με τις συμμετοχές να ξεπερνούν συνολικά τις 3.500!

 

Η διοργάνωση για άλλη μια χρονιά έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης τόσο από όλους τους θεσμικούς, αθλητικούς και εθελοντικούς φορείς της περιοχής αλλά κυρίως από τους δρομείς κάθε ηλικίας, έμπειρους αθλητές, ερασιτέχνες και μικρά παιδιά που πλημμύρισαν τη θεσσαλική πρωτεύουσα και ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Την επιταγή με το ποσό των 2.000€ που συγκεντρώθηκε παρέλαβε ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη WIND που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους Λαρισαίους και όλους τους Θεσσαλούς να τρέξουν στους αγώνες δρόμου του Run Greece για να χαρίσουμε μαζί ακόμη περισσότερα παιδικά Χαμόγελα!

 

Ανάμεσα στους περίπου 500 δρομείς βρέθηκε και η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, Αναστασία Καρακατσάνη που έτρεξε με τα χρώματα της WIND και για μια ακόμη φορά έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού με ρεκόρ συμμετοχής και επίδοση 35.04. Λίγο αργότερα ακολούθησε ο αγώνας των 5 χιλ. που έκλεψε την παράσταση με τη μαζική συμμετοχή περισσότερων από 1.600 ατόμων.

Όλους τους δρομείς υποδέχθηκαν χιλιάδες κάτοικοι της Λάρισας που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης για να χειροκροτήσουν την προσπάθειά των συμμετεχόντων. Μαζί τους, η ομάδα των QUILOMBO, ντυμένοι στα χρώματα της WIND, έδιναν ρυθμό και ξεσήκωναν συμμετέχοντες και θεατές με τα τύμπανα τους.

Η γιορτή του RUN GREECE έχει επόμενη στάση το Ηράκλειο της Κρήτης στις 26 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook