Το TheTOC μαζί με το Marathon Team Greece by Maria Polyzou

To TheTOC στηρίζει το Marathon Team Greece by Maria Polyzou και τρέχει στους αγώνες δρόμου, για να μεταφέρει το μήνυμα «Νοthing is impossible».

to-thetoc-mazi-me-to-marathon-team-greece-by-maria-polyzou
SHARE THIS
0
SHARES

Το Marathon Team Greece by Maria Polyzou δημιουργήθηκε από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο και υπερ-μαραθωνοδρόμο, κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ με 2:33:40, Μαρία Πολύζου.

Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν το τρέξιμο και η άσκηση να γίνει τρόπος ζωής και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγώνες δρόμων από αποστάσεις 5χλμ. μέχρι και τον Μαραθώνιο δρόμο.

 

«NOTHING IS IMPOSSIBLE»

Ο καθένας από εμάς μπορεί να βιώσει τον προσωπικό του άθλο! Η ομάδα έχει πάνω από 120 δρομείς άντρες γυναίκες και παιδιά που αγαπούν το τρέξιμο και λαμβάνουν μέρος σε μία σειρά από αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πολλοί από αυτούς τους δρομείς κατάφεραν με συστηματική προπόνηση να ολοκληρώσουν την απόσταση των 42.195μ. και άλλοι να τερματίσουν σε αγώνες ημι-μαραθωνίου, αλλά και μικρότερων αποστάσεων.

Στόχος της ομάδας δεν είναι μόνο η συμμετοχή σε αγώνες, αλλά και η συστηματική άσκηση σώματος πνεύματος και ολοκλήρωσης της ψυχής. Ο άνθρωπος που τρέχει, έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του και τον εσωτερικό του κόσμο και μπορεί να δει μέσα του και να ανακαλύψει κρυμμένες δυνάμεις που ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι διαθέτει. Γιατί τελικά ο άνθρωπος τρέχοντας έναν τόσο μεγάλο αγώνα, όπως είναι ο μαραθώνιος, καταφέρνει στο τέλος, όχι να παιδεύει το σώμα του, αλλά να τελειοποιεί την ψυχή του.

Το ΤheTOC και η κ. Ελλη Στάη, μαζί με όλη τη δημοσιογραφική ομάδα, στηρίζουν και συν-τρέχουν με το Marathon Team Greece by Maria Polyzou, στέλνοντας το μήνυμα της δια βίου άθλησης, και του ευ-αγωνίζεστε σε όλη την κοινωνία.

 

Σε όλη τη διάρκεια του έτους το TheTOC παίρνει θέση στην εκκίνηση των αγώνων και υιοθετεί το τη φράση «ΝΟΤΗΙΝG IS IMPOSSIBLE», οχυρώνοντας το πνεύμα της αγωνιστικής θέλησης για κάθε προσωπική υπέρβαση.

 

Η ομάδα του Marathon Team Greece by Maria Polyzou, πέρα από τον αθλητισμό, υποστηρίζει  και τις δράσεις της ΜΚΟ του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που στόχο έχει την καταπολέμηση της πείνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook