Follow us

5 νέες διακρίσεις απέσπασε η LIDL ΕΛΛΑΣ στα Sales Excellence Awards 2020

Πρόσθεσε στη συλλογή της 1 Gold, 2 Silver και 2 Bronze βραβεία η Lidl Ελλάς.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Lidl Ελλάς διακρίθηκε για ακόμα μια χρονιά στα Sales Excellence Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, αποδεικνύοντας ότι η προσήλωσή της στη συνεχή βελτίωση είναι αυτό που την οδηγεί στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα η εταιρία απέσπασε στη φετινή διοργάνωση:

- Gold βραβείο στην ενότητα "Διάκριση στην Οργάνωση & τις Τεχνικές Πωλήσεων | Συνεργασιακές Πρακτικές - Cross Functional Team Co-operation" για το έργο "Διατμηματική Συνεργασία μεταξύ Τομέων Πωλήσεων & Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης". Μέσα από το έργο η εταιρία κατάφερε να εξελίξει τον ρόλο των συνεργατών της, να δημιουργήσει κοινή κουλτούρα και να μεγιστοποιήσει την αξία που οι ίδιοι προσφέρουν στην εταιρία αλλά και να ανοίξει τον δρόμο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση περισσότερων στρατηγικών έργων που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

- Silver βραβείο στην ενότητα "Διάκριση Εταιρειών στην Εκπαίδευση & Ανάπτυξη των Στελεχών τους | Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Διοίκησης Πωλήσεων" για το διατμηματικό έργο ανάπτυξης εργαζομένων "Leaders@Tomorrow", μέσω του οποίου αναδείχθηκε ο ρόλος των στελεχών πωλήσεων με στόχο τη σαφή οριοθέτηση αρμοδιοτήτων και ρόλων, έτσι ώστε να επιτευχθούν αποδοτικότερες διαδικασίες και αποτελεσματικότερη ροή στα καταστήματα.

- Silver βραβείο στην ενότητα "Διάκριση στην Καινοτομία & την Πελατοκεντρικότητα | Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων" για το έργο "Αυτοματοποιημένη Παραγγελία Φρέσκων Προϊόντων", ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών με δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού της απαιτούμενης ποσότητας παραγγελίας μέσω της εισαγωγής αποθέματος του καταστήματος.

- Bronze βραβείο στην ενότητα "Διάκριση στην Οργάνωση & τις Τεχνικές Πωλήσεων | Τεχνολογίες Οργάνωσης & Διαχείρισης του Τμήματος Πωλήσεων" για το έργο "Smart Organization – Digital Collaboration". Το νέο πλαίσιο προωθεί το τρίπτυχο "αμεσότητα-αποτελεσματικότητα-ανταλλαγή", το οποίο συνεπάγεται την επιτυχημένη οργάνωση, την αποτελεσματική παρακολούθηση των εξελίξεων, την αμφίδρομη επικοινωνία στρατηγικών θεμάτων και την ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και ιδεών.

- Bronze βραβείο στην ενότητα "Διάκριση στην Καινοτομία & την Πελατοκεντρικότητα | Εξυπηρέτηση - Ικανοποίηση Πελατών" για την "Παραγωγική Εξυπηρέτηση στα Ταμεία", ενισχύοντας την πρώτη γραμμή των πωλήσεων μέσω μιας σειράς διαδικασιών και ρυθμίσεων.

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει να πρωτοπορεί, υιοθετώντας και αναπτύσσοντας καινοτόμες πρακτικές, βελτιστοποιώντας καθημερινές διαδικασίες προς όφελος των εργαζομένων και των πελατών της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

08 Δεκ 2022 | 13:01

Meat Awards 2022: Ευβιότοποι - Εκλεκτά, βιολογικά και πολυβραβευμένα

Στους Ευβιότοπους διατηρούμε την ίδια αρχή με την οποία ξεκινήσαμε το 1981 στο βιολογικό αγρόκτημα μας των 26 στρεμμάτων.

08 Δεκ 2022 | 12:44

Απονομή βραβείου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DUST+CREAM Λέανδρο Καρακατσάνη στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ

Η εκδήλωση διεξήχθη στα πλαίσια του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward που υλοποιείται σε συνεργασία με το διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor Greece.

ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 Δεκ 2022 | 11:56

Πώς θα γίνει το νέο ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ελληνικό - Οι πέντε όμιλοι που ενδιαφέρονται

Πέντε οι όμιλοι που ενδιαφέρονται για το νέο ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ελληνικό.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 08 Δεκ 2022 | 11:31

Η Sunlight Group εξαγόρασε το 51% της γερμανικής εταιρείας Triathlon

Η συμφωνία αυτή συνιστά mega-deal που επαναπροσδιορίζει και αλλάζει πλήρως το τοπίο στις βιομηχανικές μπαταρίες μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ 08 Δεκ 2022 | 10:28

Πόσο θα κοστίσει το γιορτινό τραπέζι: Αύξηση στις τιμές των κρεάτων κατά 20%

Το χοιρινό τιμάται σήμερα στα 7 ευρώ το κιλό και η γαλοπούλα η ελληνική κάτω από τα 10 ευρώ το κιλό, ενώ οι εισαγόμενες κινούνται γύρω στα 8 ευρώ το κιλό.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 08 Δεκ 2022 | 10:24

Γεωργιάδης για το "καλάθι του Αη Βασίλη": Δεν θα είναι τίποτα τσουρούτικο, θα γίνει χαμός... [βίντεο]

"Δεν θα είναι τίποτα τσουρούτικο. Θα είναι χαρούμενο, εορταστικό, με πολύ καλές τιμές", δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το καλάθι του Αη Βασίλη.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 Δεκ 2022 | 21:52

Καλάθι του Νοικοκυριού: Ποιο σούπερ μάρκετ έριξε πιο χαμηλά τις τιμές αυτή την εβδομάδα

Οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ κάνουν πάνω από 30 επιπλέον μειώσεις τιμών αυθημερόν στο καλάθι του νοικοκυριού, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

ΘΡΙΛΕΡ 07 Δεκ 2022 | 19:39

Forbes: Ο Ίλον Μασκ μέσα σε λίγα λεπτά έχασε και ξανακέρδισε τον τίτλο του πλουσιότερου στον κόσμο -Ντέρμπι με τον Αρνό

Αρχικά, το περιοδικό Forbes "έδωσε" τον Μπερνάρ Αρνό της Louis Vuitton ως τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, αλλά μόλις ανέβηκε η μετοχή της Tesla, ο Ίλον Μασκ ανέκτησε τα σκήπτρα.

07 Δεκ 2022 | 19:26

Οι ανακατατάξεις που φέρνει το ρωσικό εμπάργκο - Συμφόρηση στα Δαρδανέλια

Η Ρωσία έχει στρέψει τις πωλήσεις αργού της ανατολικά προς την Ασία σε σχέση με την παραδοσιακή αγορά της Ευρώπης

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ 07 Δεκ 2022 | 16:26

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Ποιοι δικαιούνται εκπτώσεις και προσφορές για έναν  χρόνο - Πάνω από 10.000 αιτήσεις

Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα - Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει.

07 Δεκ 2022 | 15:44

Η Παπαστράτος δημοσιεύει τη 2η Ενιαία Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η Παπαστράτος στοχεύει στην αναλυτική αποτύπωση των επιδόσεων της επιχειρηματικής στρατηγικής και λειτουργίας της σε θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

ΟΜΙΛΟΣ HOTELBRAIN 07 Δεκ 2022 | 15:41

Η HotelBrain Academy ανοίγει τις πόρτες της τον Ιανουάριο του 2023

Ο Όμιλος HotelBrain δημιουργεί την HotelBrain Academy που θα ανοίξει τις πόρτες της τον Ιανουάριο

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 07 Δεκ 2022 | 13:53

Η "ΠΙΤΣΟΣ" έγινε "ΠΥΡΑΜΙΣ": Το ευχαριστώ των εργαζόμενων στον Άδωνη Γεωργιάδη και το δώρο που του έδωσαν

Οι πρώην εργαζόμενοι της ΠΙΤΣΟΣ χάρισαν την πρώτη συσκευή που παρήχθη στον Άδωνη Γεωργιάδη με τις υπογραφές τους, ενώ του έστειλαν επιστολή με ευχαριστίες