Άδωνις Γεωργιάδης: Το Ελληνικό ξεκινάει εντός του έτους

«Η εντολή που λάβαμε από τον ελληνικό λαό είναι να ξεκινήσει το Ελληνικό. Και το Ελληνικό θα ξεκινήσει φέτος», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

adwnis-gewrgiadis-to-elliniko-ksekinaei-entos-tou-etous
SHARE THIS
0
SHARES

«Η εντολή που λάβαμε από τον ελληνικό λαό είναι να ξεκινήσει το Ελληνικό. Και το Ελληνικό θα ξεκινήσει φέτος», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Euronews, στην πρώτη του συνέντευξη ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης «μία τόσο μεγάλη επένδυση, συνολικής αξίας 8 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα αλλάξει όχι μόνο την Αττική, αλλά την Ελλάδα, προφανώς έχει διαφόρων ειδών συμφέροντα από πίσω. Όμως αυτά εμάς δεν μας πτοούν. Η εντολή που λάβαμε από τον ελληνικό λαό είναι να ξεκινήσει το Ελληνικό. Και το Ελληνικό θα ξεκινήσει φέτος».

Σε ότι αφορά τα επόμενα βήματα ο νέος υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει ότι οι ΚΥΑ «που είναι και το πρώτο κρίσιμο βήμα, θα έχουν εκδοθεί μέσα στον Αύγουστο. Μαχόμαστε για να γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, αλλά υπάρχει η γνωστή ελληνική γραφειοκρατία, μέσα στον Αύγουστο θα έχουν εκδοθεί. Από εκεί και πέρα θα γίνει ο διαγωνισμός για το καζίνο, η διανομή και στη συνέχεια θα γίνει η μεταβίβαση για να ξεκινήσουν τα έργα. Όλα αυτά εντός του έτους 100%».

 

 

Πηγή: Euronews

Φωτο: Eurokinissi αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook